EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Είπαμε ότι θα αντιδράσουμε!"

Ομπράντοβιτς: "Είπαμε ότι θα αντιδράσουμε!"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στην υπόσχεση όλων όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στο δεύτερο ημίχρονο "πρέπει να αντιδράσουμε".

Ο Σέρβος προπονητής του "τριφυλλιού", πάντως θέλησε να βάλει φρένο στους πανηγυρισμούς, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει περάσει ακόμα στο Final-4.

" Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ήταν φανερό ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά. Το είπαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να αντιδράσουμε στο δεύτερο και το κάναμε εξαιρετικά", ανέφερε αρχικά ο Ομπράντοβιτς.

Στη συνέχεια τόνισε: " Παίξαμε καλή άμυνα, έξυπνα και για αυτό νικήσαμε. Θυμίζω ότι και πέρυσι η Μπαρτσελόνα έχασε στην έδρα της από την Ρεάλ. Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να θεωρήσουμε ότι προκριθήκαμε.

Πρέπει να πάμε ματς με ματς και να παίζουμε καλύτερα. Είναι σημαντικό ότι πήραμε το πλεονέκτημα και περιμένω να παίξουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση".

Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας του δήλωσε: " Κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση. Δείξαμε μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή. Ήταν σημαντικό κάθε παίκτης να παίζει στο 100% και είδαμε πως αγωνίστηκε ο Σάτο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ