EUROLEAGUE

Όλη η EuroLeague στην οθόνη σας

Όλη η EuroLeague στην οθόνη σας

Δείτε τι έκαναν οι ομάδες της EuroLeague στα εγχώρια πρωταθλήματα, λίγο πριν... ριχτούν στην αρένα της διοργάνωσης για back to back αναμετρήσεις.

Ούνικς Καζάν - Φενέρμπαχτσε (24/1, 18:00)

Τη στιγμή που η Ούνικς Καζάν απολάμβανε μια μίνι διακοπή των υποχρεώσεών της στη VTB League, η Φενέρμπαχτσε περνούσε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα της Άνκαρα ( 89-76 ), με τον Αχμέτ Ντουβερίογλου (10π., 10ριμπ.) να κάνει δεύτερο σερί εξαιρετικό παιχνίδι.

Γαλατάσαραϊ - Μακάμπι Τελ Αβίβ (24/1, 19:00)

Ο Σινάν Γκιουλέρ ήταν ασταμάτητος και η Γαλατάσαραϊ απέφυγε τις κακοτοπιές απέναντι στην Μπουγιουκτσεμεκτσέ ( 90-71 ), με την επίθεσή της να παίρνει... άριστα. Η έδρα έκανε αυτή τη φορά τη δουλειά της για τη Μακάμπι, η οποία ξεπέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο της Χαπόελ Τελ Αβίβ( 87-73 ) χάρη στην επιθετική δράση των Βίκτορ Ραντ (19π.) και Σίλβεν Λάντεσμπεργκ (18π.).

Ζάλγκιρις - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (24/1, 20:00)

Το παιχνίδι με τη Νεβέζις κατέληξε με χαρακτηριστική άνεση στη Ζάλγκιρις (80-59), η οποία εντός των λιθουανικών συνόρων δεν έχει αντίπαλο. Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είχε υποχρεώσεις για τη VTB League, με τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη να κερδίζουν μερικές ημέρες ξεκούρασης παραπάνω.

Παναθηναϊκός Superfoods - Μπαρτσελόνα (24/1, 20:45)

Ο Κρις Σίνγκλετον απουσίαζε λόγω τραυματισμού, η ενέργεια είχε φτάσει στο "μηδέν", αλλά ακόμη κι έτσι ο Παναθηναϊκός Superfoods πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Προμηθέα Πατρών ( 72-69 ), αποφεύγοντας το "πατατράκ". Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα (που έχασε τον Μπραντ Όλεσον για τις επόμενες πέντε εβδομάδες λόγω προβλήματος στον αστράγαλο) είχε ρεπό στη Liga Endesa.

Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας (24/1, 22:30)

Η Μπασκόνια ξεπέρασε την "τριαντάρα" από τον Ολυμπιακό με επιβλητικό "διπλό" σε βάρος της Μούρθια ( 92-71 ). Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει την αήττητη πορεία του στην Aba Liga, κερδίζοντας εκτός έδρας την Ιγκοκέα ( 77-68 ). Οι "ερυθρόλευκοι", που υποδέχονται τον Παναθηναϊκό Superfoods την Πέμπτη (26/1) βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, δείχνοντας ικανοί για την υπέρβαση φέτος στην EuroLeague.

Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα (25/1, 20:30)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Τουρκία κατέληξε στην Αναντολού Εφές, αφού η επίθεσή της "έβγαζε φωτιές" με τους Τσεντί Οσμάν (18π.) και Τσαν Μουτάφ (16π.) να ξεχωρίζουν απέναντι στην Μπεσίκτας ( 93-83 ). Η Μπαλίκεσιρ λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στην Νταρουσάφακα, αλλά η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ πανηγύρισε εν τέλει τη νίκη ( 86-85 ) στο φινάλε του α' γύρου στην TBL, παραμένοντας στην πρώτη τετράδα της κατάταξης.

Μπάμπεργκ - Ρεάλ Μαδρίτης (25/1, 21:00)

Η Μπάμπεργκ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας (μετά το 75-52 επί της Μπέιροϊτ), έχοντας ως επόμενο αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη Liga Endesa, με το γ' δεκάλεπτο να είναι το καλό της στη δύσκολη, όπως αποδείχθηκε, εντός έδρας επικράτηση επί της Βαλένθια ( 85-71 ).

Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός (25/1, 21:45)

Λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο Mediolanum Forum, η Αρμάνι Μιλάνο έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στην Κάπο Ντι Ορλάντο ( 90-74 ), με τον Σιμόνε Φοντέκιο να "ντύνεται" πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα. Όσο για τους Πειραιώτες; Έπαιξαν όσο χρειαζόταν απέναντι στον Κόροιβο, τον οποίο νίκησαν άνετα ( 85-62 ), παρά τις απουσίες των Κώστα Παπανικολάου και Πάτρικ Γιανγκ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ