EUROLEAGUE

Οι τέσσερις μονομάχοι και η πορεία τους προς το Λονδίνο

Οι τέσσερις μονομάχοι και η πορεία τους προς το Λονδίνο

Η Ευρωλίγκα ετοίμασε τέσσερα αντιπροσωπευτικά videos που απεικονίζουν με τον πλέον γλαφυρό τρόπο το πως κατάφεραν να φτάσουν στο Λονδίνο, ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Ρεάλ Μαδρίτης, για να διεκδικήσουν την πολυπόθητη κούπα. Απολαύστε τα!

Οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης προετοιμάζονται για να μπουν σε λιγότερο από μία εβδομάδα στη μάχη του Final-4 του Λονδίνου.

Οι ημιτελικοί της διοργάνωσης θα γίνουν την Παρασκευή (10/5) και η διοργανώτρια αρχή ετοίμασε ένα video για κάθε "μονομάχο".

Σπουδαίο ενδιαφέρον θα έχει ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους Ρώσους να δηλώνουν ανυπόμονοι για να πάρουν το ρεβάνς για την περσινή τους ήττα στον τελικό της διοργάνωσης και τον Ολυμπιακό να δείχνει διψασμένος για την κατάκτηση του τρίτου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Από την άλλη, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθούν αντιμέτωπες σε έναν ισπανικό εμφύλιο δίχως αύριο. Βλέπετε, η νικήτρια θα τα πάρει όλα και η ηττημένη τίποτα.

Οι προβλέψεις μάλιστα, κάνουν λόγο ότι ο νικητής του αγώνα Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει και τον τίτλο λόγω της ενέργειας που θα έχουν σπαταλήσει οι Ισπανοί στην μεταξύ τους τιτανομαχία.

Δείτε τα videos που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές...

Για τον Ολυμπιακό...

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας...

Για την Μπαρτσελόνα...

Για την Ρεάλ Μαδρίτης

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ