EUROLEAGUE

Οι σκέψεις των "ερυθρολεύκων" στο come back με την ΤΣΣΚΑ

Οι σκέψεις των "ερυθρολεύκων" στο come back με την ΤΣΣΚΑ
INTIME SPORTS

Η Ευρωλίγκα έφτιαξε ένα πρωτότυπο video στο οποίο παρουσιάζει τις σκέψεις των παικτών του Ολυμπιακού κατά το come back στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ. Διαβάστε τι είπαν Ίβκοβιτς και Σπανούλης! (vids)

Ένα απολαυστικό video δημιούργησε η Ευρωλίγκα, στο οποίο φιλοξενεί τις σκέψεις των παικτών του Ολυμπιακού, όπως ακριβώς τις παρέθεσαν οι ίδιοι μετά από σχετική ερώτηση των ιθυνόντων της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας, μετά από μία εξαιρετική προσπάθεια που έκανε και γύρισε παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο.

Αλήθεια τι σκέφτονταν οι παίκτες του Ολυμπιακού την ώρα που γινόταν η ανατροπή και η ομάδα του Πειραιά ροκάνιζε τη διαφορά για να ξαναμπεί στο παιχνίδι;

Αυτό σκέφτηκαν οι ιθύνοντες της Ευρωλίγκας που έκαναν την εξής ερώτηση... Αναλυτικά, όλες οι απαντήσεις των πρωταγωνιστών...

Ντόρσεϊ: "O κόουτς ήρθε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και μας είπε "παιδιά μπορούμε να τα παρατήσουμε, να πάμε σπίτια μας και να έχουμε μια σπουδαία σεζόν ή να βγούμε εκεί έξω και να συνεχίσουμε να παλεύουμε".

Μάντζαρης: "Ο κόουτς μας είπε "συνεχίστε έχουμε αρκετό χρόνο". Μόλις η διαφορά έπεσε στους πέντε πόντους φώναζα στους συμπαίκτες μου "πάμε παιδιά, μπορούμε να τα καταφέρουμε!".

Σπανούλης: "Ο κόουτς μας είπε "μπείτε μέσα και ευχαριστηθείτε το μπάσκετ, όπως κάνουμε όλη τη σεζόν. Παίξτε όσο καλύτερα μπορείτε, δώστε τα όλα. Δώστε όλη την ενέργεια σας και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε".

Ίβκοβιτς: "Σε εκείνο τάιμ άουτ (σ.σ. με την ΤΣΣΚΑ να έχει πάει τη διαφορά στο +19) τους είπα "παιδιά, δεν μπορούμε να παίξουμε σετ παιχνίδι εναντίον τους. Πρέπει να τρέξουμε, πρέπει να παλέψουμε. Πάμε! Σας παρακαλώ πιστέψτε το. Κανείς ίσως δεν περίμενε από τον Σισκάουσκας, που έχει παίξει σε τόσα Final - 4, να χάσει δύο βολές. Έμεναν 8 δευτερόλεπτα και πετύχαμε το τελευταίο καλάθι. Σίγουρα η τύχη παίζει ένα ρόλο και ο Θεός κοίταγε προς το μέρος μας".

Σλούκας: "Μας παρακίνησε να παίξουμε μπάσκετ, να παίξουμε ελεύθερα και μπορούμε να κερδίσουμε το ματς. Το πίστεψα μετά το τρίποντο του Μάντζαρη".

Χάινς: "Ο κοόυτς μας ζήτησε να συνεχίσουμε να παλεύουμε σε κάθε κατοχή. Όταν άκουσα την σειρήνα της λήξης συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί. Όλα τα παιδιά είχαμε ένα σκοπό. Να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέσα στο παρκέ. Και τα καταφέραμε, είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης".

Πρίντεζης: "Εκείνη τη στιγμή (σ.σ. στο τελευταίο σούτ) δεν σκεφτόμουν τίποτα. Βρέθηκα σε εκείνο το σημείο, πήρα την μπάλα, έκανα την προσπάθεια, ευστόχησα και τέλος...

Δείτε σε video πως έφτασε ο Ολυμπιακός στον τίτλο:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ