EUROLEAGUE

Οι καλύτερες φάσεις στην Ευρωλίγκα

Οι καλύτερες φάσεις στην Ευρωλίγκα

Η regular season της φετινής Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε και το Sport24.gr σας υπενθυμίζει τις 100 καλύτερες φάσεις από τους συνολικά 120 αγώνες που έγιναν μέχρι σήμερα (vids)

Η Ευρωλίγκα συγκέντρωσε τις 100 καλύτερες φάσεις από τα 120 παιχνίδια που διεξήχθηκαν στην α' φάση των ομίλων και σας τις παρουσιάζει ανά αγωνιστική.

Το Sport24.gr από την πλευρά του, σας παραθέτει ένα ένα τα 10 videos και σας προτείνει σε ποια/ες φάση/εις να εστιάσετε, ανεξαρτήτως θέσης.

Το ΤOP-10 της 1ης αγωνιστικής

Στο Top-10 της πρώτης ημέρας φιγουράρει η alley-hoop πάσα του Βασίλη Σπανούλη που κατέληξε σε κάρφωμα του Τζόι Ντόρσι και η τάπα του Κώστα Παπανικολάου στον αιφνιδιασμό.

Το ΤOP-10 της 2ης αγωνιστικής

Στο νούμερο 3, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καντού, λίγο πριν τελειώσει το 1ο δεκάλεπτο, ο Κίτσεν έκλεψε την μπάλα, έδωσε την μπάλα στον Μπράμο κι εκείνος με τη μία στον Τσαρτσαρή που κάρφωσε εντυπωσιακά.

Το ΤOP-10 της 3ης αγωνιστικής

Ο Λάσμε κόβει εντυπωσιακά, το ίδιο και ο Κάιλ Χάινς. Ο Μάικ Μπράμος καρφώνει μετά την έξυπνη πάσα του Κώστα Τσαρτσαρή, ενώ στα άλλα παιχνίδια ο Γκιστ, ο Ρούντι Φερνάντεθ κι ο Λατάβιους Ουίλιαμς προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Το ΤOP-10 της 4ης αγωνιστικής

Απολαύστε την εκπληκτική πάσα του Διαμαντίδη, τα ακροβατικά του Γκιστ, alley-hoop καρφώματα, μέχρι και... φόλοου-τρίποντο.

Το ΤOP-10 της 5ης αγωνιστικής

Στο νούμερο 6 φιγουράρει το εντυπωσιακό κάρφωμα του Χάινς στο Χέντριξ, στο ματς του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Μία θέση πιο κάτω (5), βρίσκεται η μπακ ντορ πάσα του Σπανούλη στον Παπανικολάου που καρφώνει με όλη του τη δύναμη.

Το ΤOP-10 της 6ης αγωνιστικής

Το κάρφωμα του Μπραντ Όλεσον στο ματς του Ολυμπιακού με την Κάχα κέντρισε την προσοχή, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει η πολύ καλή εμφάνιση του Σάσα Βούγιασιτς, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής...

Το ΤOP-10 της 7ης αγωνιστικής

Στις 10 καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής, ήταν το απίστευτο κάρφωμα του Τάιους στον αιφνιδιασμό, το εντυπωσιακό κάρφωμα του Κουμζίνσκας, το φοβερό στοπ του Λάσμε (στο νούμερο 5) και το εκπληκτικό κλέψιμο του Τζάκσον.

Το ΤOP-10 της 8ης αγωνιστικής

Το κάρφωμα του Στέφαν Λάσμε μετά από την ασίστ του Δημήτρη Διαμαντίδη φιγουράρει στο Top10 με τις καλύτερες φάσεις, όμως η πρωτιά πήγε αυτή την εβδομάδα στη Βιτόρια.

Το ΤOP-10 της 9ης αγωνιστικής

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, ο Διαμαντίδης έδωσε την ασίστ της βραδιάς, ο Ερντέν παραλίγο να κατεδαφίσει τη μπασκέτα και ο Πρέπελιτς "εκτέλεσε" στην εκπνοή την Κίμκι με ένα εκπληκτικό buzzer-beater.

Το ΤOP-10 της 10ης αγωνιστικής

Στο νούμερο 5 είναι το εντυπωσιακό τελείωμα της φάσης του Στεφάν Λάσμε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι, μετά από φοβερή ασίστ του Μπανκς, ενώ στο νούμερο 6 το κόψιμο του Πάουελ που κόβει στη μία άκρη του γηπέδου τον Μπουρούση και στη συνέχεια καρφώνει την μπάλα. Στο 1 ο ιπτάμενος Γιουλ στο ματς της Ρεάλ με τη Φενέρμπαχτσε.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ