EUROLEAGUE

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα φωνάζουν: "Ολυμπιακός"

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα φωνάζουν: "Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Δείτε και ακούστε σε video τους φίλους της Μπαρτσελόνα να φωνάζουν: "Ολυμπιακός" κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, για να πικάρουν τους "πράσινους".

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε πιθανότατα η τελευταία που σε διεθνή αγώνα, οι φίλοι μιας ομάδας φωνάζουν το όνομα της αντίπαλης των αντιπάλων. Σας μπερδέψαμε; Πάμε να δώσουμε ένα παράδειγμα, που έλαβε χώρα χθες...

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενούσε χθες τον Παναθηναϊκό, σ' ένα ματς, όπου ο νικητής θα έπαιρνε το εισιτήριο για το Final Four του Λονδίνου. Το "τριφύλλι" παρά την καλή εικόνα που παρουσίασε και στους πέντε αγώνες δεν τα κατάφερε και οι "μπλαουγκράνα" θα ταξιδέψουν στην χώρα, όπου το τιμόνι στο αμάξι είναι δεξιά.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα σ' ένα τάιμ άουτ, η "Nova" κράτησε εικόνα και ήχο από γήπεδο και ακούστηκε καθαρά πως οι φίλοι της Μπαρτσελόνα φώναζαν "Ολυμπιακός".

Οι Καταλανοί ήθελαν να... πικάρουν τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη και αυτό βεβαίως δεν είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλητισμού. Δείτε το video:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ