EUROLEAGUE

Οι... άλλοι προημιτελικοί της Euroleague

Οι... άλλοι προημιτελικοί της Euroleague

Μπορεί το ενδιαφέρον των Ελλήνων να στρέφεται στις μάχες που έχουν μπροστά τους οι "αιώνιοι", ωστόσο υπάρχουν επίσης οι αγώνες Μπαρτσελόνα-Γαλατάσαραϊ και Μιλάνο-Μακάμπι

Η Γαλατάσαραϊ με τη νίκη της επί της Παρτίζαν έγινε η τελευταία χρονικά ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τους "8" της διοργάνωσης.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία για την τουρκική ομάδα, η οποία προκρίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Με δεδομένο μάλιστα ότι αποκλείστηκαν οι Φενέρμπαχτσε και Εφές, είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για την Γαλατάσαραϊ του Εργκίν Αταμάν. Σε έναν όμιλο με πολλούς "μνηστήρες" για την 4η θέση κατάφερε να είναι αυτή που πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Στον προημιτελικό ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Γαλατάσαραϊ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και δεν είναι άλλη από την ισπανική ομάδα. Οι Καταλανοί ετοιμάζονται για ένα ακόμα φάιναλ φορ και αναμένεται να έχουν εύκολο έργο κόντρα στους Τούρκους.

Οι τελευταίοι δεν θα έχουν άγχος και θα παίξουν ανοιχτά, ωστόσο στερούνται και εμπειρίας σε τέτοιο επίπεδο, συνεπώς η Μπαρτσελόνα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα παίρνοντας την πρόκριση για το Μιλάνο.

Με φόντο το Final-4

Η Μιλάνο προκρίθηκε από τον Ε' όμιλο ως δεύτερη πίσω από την Μπαρτσελόνα και πλέον θα υποδεχτεί την Μακάμπι στα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ. Μετά το 5-5 στη regular season η Μιλάνο κατάφερε να προκριθεί με απολογισμό 10 νίκες και 4 ήττες.

Οι Ιταλοί μετά από πολλά χρόνια δείχνουν ομάδα και έτοιμοι να δώσουν το παρόν στο Final-4, καθώς πρόκειται και για τη διοργανώτρια ομάδα. Ωστόσο, η σειρά με την πολύπειρη Μακάμπι αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

To "Mediolanum Forum" αρχίζει πια να θυμίζει μία καυτή έδρα και η Μιλάνο φαίνεται να είναι πιο έτοιμη από ποτέ για το μεγάλο ραντεβού της ιστορίας της.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ