EUROLEAGUE

Οι 100 καλύτερες φάσεις της Ευρωλίγκας!

Οι 100 καλύτερες φάσεις της Ευρωλίγκας!
INTIME SPORTS

Για τα μάτια σας μόνο, το Sport24.gr παρουσιάζει τις 100 καλύτερες φάσεις από την 1η έως και την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Δυναμικά καρφώματα, μακρινά τρίποντα, εντυπωσιακές ασίστ και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας (vids)

Στην Ευρωλίγκα αγωνίζονται ως γνωστόν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτές μόνο τις καλύτερες φάσεις μπορούν να δημιουργήσουν και να προσφέρουν στο φιλοθεάμων κοινό.

Κάθε εβδομάδα η Ευρωλίγκα συγκέντρωνε τις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής κι έφτιαχνε ένα απολαυστικό video, ξεκινώντας από το νούμερο 10 και καταλήγοντας στο 1.

Το Sport24.gr λοιπόν, σας παρουσιάζει τα καλύτερα video της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, κάνοντας παράλληλα και ειδική αναφορά στις φάσεις που δημιούργησαν οι ελληνικές ομάδες. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ή Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αν προτιμάτε, έχουν κάθε εβδομάδα συμμετοχή στο TOP-10!

Δείτε το TOP-10 της 10ης τελευταίας αγωνιστικής της α' φάσης της Ευρωλίγκας που είναι το πιο πρόσφατο.

Στο νούμερο 10 της 9ης αγωνιστικής, βλέπετε τον Άντιτς να αστοχεί για τρεις και τον Πρίντεζη να πετυχαίνει ένα πολύ δύσκολο καλάθι με την εκπνοή του χρόνου επίθεσης του Ολυμπιακού. Στην κορυφή του TOP-10 το buzzer beater του Ινγκλς πίσω από το κέντρο του γηπέδου στο ματς της Σιένα με τη Μπαρτσελόνα στη λήξη της γ' περιόδου.

Και πάλι ο Ολυμπιακός άνοιξε το TOP-10 την 8η αγωνιστική. Η εντυπωσιακή τάπα του Κώστα Παπανικολάου πάνω στον Σαν Εμετέριο που του έσβησε τα... φώτα! Στο νούμερο 2 η εκπληκτική πάσα του Νικ Καλάθη στον Μπατιστ που κάρφωσε με δύναμη την μπάλα στο καλάθι της άμοιρης Ζαλγκίρις στο εντυπωσιακό παιχνίδι που έκαναν οι "πράσινοι" στο Κάουνας.

Κι άλλο κάρφωμα του Μάικ Μπατίστ στο ΤOP-10 της 7ης αγωνιστικής αυτή τη φορά. Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την ΚΚ Ζάγκρεμπ και οι Λόγκαν -Μπατίστ συνδυάστηκαν όμορφα για το εντυπωσιακό κάρφωμα! Στο νούμερο το εκπλγκτικό τρίποντο του Τεόντοσιτς σε νεκρό χρόνο στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Μπάμπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει εκπληκτικό παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα μέσα στην Ισπανία και λίγο έλειψε να το χάσει, όμως ο πανταχού παρών Δημήτρης Διαμαντίδης με τρίποντο στην εκπνοή έγραψε το 76-77 στο 1'' πριν το τέλος. Στο ίδιο ματς ο Βάλτερς πέτυχε ένα πολύ δύσκολο κι εκτός ισορροπίας τρίποντο στην εκπνοή του ημιχρόνου για το 43-45. Αυτή η φάση βρίσκεται στο νούμερο 8 του ΤOP-10 της 6ης αγωνιστικής, ενώ δύο θέσεις παρακάτω βρίσκεται το εντυπωσιακό κάρφωμα του Παπανικολάου στο παιχνίδι με τη Μπιλμπάο.

Στο νούμερο 8 ο Τάκερ της Μπάμπεργκ καρφώνει εντυπωσιακά και τραντάζει το καλάθι του Παναθηναϊκού, μετά από λάθος του Διαμαντίδη. Στην κορυφή συναντάμε φάση από το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Μάλαγα και την άλει χουπ πάσα του Τεόντοσιτς στον Σβεντ που πήδησε στο Θεό και κάρφωσε!

Για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, το κόψιμο του Σερμαντίνι πάνω στον Χάινς βρέθηκε στο νούμερο 3 με τις καλύτερες στιγμές σε ένα ματς που πήγε στην κόψη του ξυραφιού. Πρωτιά για φάση από παιχνίδι του ίδιου ομίλου. Ο Μπαντιάν της Νανσί αφού κόβεται από το Σεραφέν στη συνέχεια κόβει με τη σειρά του τον Ρέτζι Γουίλιαμς, σε μία φοβερή φάση στην εξέλιξή της.

Ο Ολυμπιακός κόντραρε στα ίσα την Κάχα Λαμποράλ στην Ισπανία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Στο νούμερο 2 βλέπετε τον Σπανούλη να ισοφαρίζει σε 79-79 στα 8,3'' πριν το τέλος, αλλά και τον Πριτζιόνι να απαντάει αμέσως χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Στο νούμερο 10 το επιβλητικό κάρφωμα του Σχορτσανίτη μπροστά στον Πέκοβιτς στο παιχνίδι της Μακάμπι με την Παρτίζαν. Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Σμιθ μετά την πάσα-αλφάδι του Διαμαντίδη στο νούμερο 4 του TOP-10 της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Δικαίως στο νούμερο 1 το κάρφωμα του Τελέτοβιτς ο οποίος ίπταται και περνάει πάνω από τον Σερμαντίνι.

Ένα εκτός ισορροπίας δίποντο από τον Καϊμακόγλου που βρήκε στόχο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα φιγουράρει στην 3η θέση θέση με τις 10 καλύτερες στιγμές. Η Ούνιξ Καζάν φιλοξένησε στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας τη Σιένα και ο ΜακΚάλεμπ με ένα εκπληκτικό τρίποντο έγραψε το 44-43 του ημιχρόνου. Στο νούμερο 1 η τάπα του "Σόφο" στον Γκαλινάρι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ