EUROLEAGUE

Οι όμιλοι του TOP-16

Οι όμιλοι του TOP-16

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Euroleague και μαζί το παζλ για τους νέους ομίλους του Top-16. Διαβάστε τους αντιπάλους που θα συναντήσουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός που προκρίθηκε ως πρώτος στον όμιλο του θα συναντήσει την αήττητη ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τη συνηθισμένη του αντίπαλο (Λαμποράλ Κούτσα), την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, τη Μάλαγα και την πρωτάρα Νίζνι, την μοναδική "rookie" ομάδα που προκρίθηκε στους "16".

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη θα αντιμετωπίσει τις δύο ισπανικές δυνάμεις, τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα, την πρωταθλήτρια Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη Ζαλγκίρις Κάουνας (και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους), τον Ερυθρό Αστέρα, την Άλμπα και τη Γαλατάσαραϊ.

Ε' Όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παναθηναϊκός

Γαλατάσαραϊ

Μπαρτσελόνα

Ερυθρός Αστερας

Ζαλγκίρις Κάουνας

Άλμπα

ΣΤ' Όμιλος

ΤΣΣΚΑ

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Λαμποράλ Κούτσα

Νίζνι

Ολυμπιακός

Αναντολού Εφές

Μάλαγα

Μιλάνο

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επισήμως, ωστόσο, τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής του Top-16 θα γίνουν δύο διαφορετικές ημέρες: την Τρίτη (30/12) και την Παρασκευή (2/1). Το ακριβές πρόγραμμα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αναμένεται να επισημοποιηθεί το Σάββατο.

Δείτε την τελική κατάταξη των ομάδων

Δείτε τα αποτελέσματα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ