EUROLEAGUE

Ο Πάουελ, ο Λάσμε και οι άλλοι... (vids)

Ο Πάουελ, ο Λάσμε και οι άλλοι... (vids)
INTIME SPORTS

Οι καλύτερες φάσεις της 10ης αγωνιστικής με το Λάσμε στο νούμερο 5, το εκπληκτικό μπλοκ του Πάουελ και το κάρφωμα του Μπουρούση! Όλα θα τα δείτε στα videos της Ευρωλίγκας!

Η α' φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε, την πρόκριση πήραν οι 16 καλύτερες ομάδες και μετά από μία εβδομάδα ξεκούραση θα μπουν και πάλι στα... βάσανα στις 27 Δεκεμβρίου.

Τα παιχνίδια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής αν και στην πλειοψηφία τους ήταν αδιάφορα, αφού οι περισσότερες θέσεις είχαν ξεκαθαρίσει, πρόσφεραν απίστευτες φάσεις.

Όπως για παράδειγμα αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αρμάνι Μιλάνο... Η εκπληκτική τάπα του Πάουελ πήρε τον τίτλο της καλύτερης της βραδιάς και όχι άδικα... Από την άλλη, ο Μπουρούσης ήταν ο θύτης ενός εντυπωσιακού καρφώματος στον ίδιο αγώνα.

Δείτε επίσης σε ένα εκπληκτικό video τις καλύτερες 10 φάσεις της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της α' φάσης. Στο νούμερο 5 είναι το εντυπωσιακό τελείωμα της φάσης του Στεφάν Λάσμε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι, μετά από φοβερή ασίστ του Μπανκς, ενώ στο νούμερο 6 το κόψιμο του Πάουελ που κόβει στη μία άκρη του γηπέδου τον Μπουρούση και στη συνέχεια καρφώνει την μπάλα. Στο 1 ο ιπτάμενος Γιουλ στο ματς της Ρεάλ με τη Φενέρμπαχτσε.

Την καλύτερη ασίστ έδωσε ο Φαμπιέν Κοζέρ, ενώ το καλύτερο κι εξυπνότερο play της βραδιάς ανήκει στη Ζαλγκίρις που κυκλοφόρησε την μπάλα και μετά από μία πάσα πίσω από την πλάτη, έφτασε εύκολα στο καλάθι, αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κόσμου της.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ