EUROLEAGUE

Ο Ντόρσεϊ "νίκησε" τον Κούζμιτς

Ο Ντόρσεϊ "νίκησε" τον Κούζμιτς

Ο Τζόι Ντόρσεϊ είναι ο πρωταγωνιστής της καλύτερης φάσης της χθεσινής (12/1) βραδιάς στην EuroLeague, κερδίζοντας τον Όγκνιεν Κούζμιτς που "σφράγισε" τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Φενέρμπαχτσε με το μπλοκ στον Έκπε Ούντο.

Τέσσερα παιχνίδια, πολλές εντυπωσιακές φάσεις. Το να ξεχωρίσεις μόνο τέσσερις είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά όταν έχουν γίνει φάσεις σαν το κάρφωμα του Ντάιρις Μπέρτανς ή αυτό του Τζόι Ντόρσεϊ, ή ακόμη την τάπα του Όγκνιεν Κούζμιτς στον Έκπε Ούντο.

Όπως και να έχει, ο σέντερ της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που κέρδισε τον... τίτλο για την καλύτερη φάση της χθεσινής (12/1) βραδιάς στην EuroLeague, ολοκληρώνοντας με δυναμικό κάρφωμα το γ' δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μία φάση που πάντως δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, αφού οι "ερυθρόλευκοι" έφυγαν νικητές από το "Παλάου Μπλαουγκράνα". Από την άλλη, ο Όγκνιεν Κούζμιτς ήταν αυτός που έδωσε την αφορμή για ξέφρενους πανηγυρισμούς στην Aleksandar Nikolic Hall. Όχι γιατί έκανε ρεκόρ καριέρας στην EuroLeague με 21 πόντους (9/15 δίπ.), αλλά επειδή είπε "όχι" με εμφατικό τρόπο στον Έκπε Ούντο στο φινάλε του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Ο σέντερ της τουρκικής ομάδας επιχείρησε να ισοφαρίσει και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, αλλά... υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο. Ας πρόσεχε!

Για να μείνουμε στο ίδιο γήπεδο, ο Γιαν Βέσελι "έβαλε τα γυαλιά" στους γκαρντ των δύο ομάδων, με την ασίστ που έδωσε. Διαφωνείτε;

Για το τέλος, αφήσαμε το εντυπωσιακό posterize dunk του Ντάιρις Μπέρτανς, ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα στον εντός έδρας αγώνα της Νταρουσάφακα με την Μπασκόνια. Για να καταλάβετε, αυτό το κάρφωμα δεν είναι... τίποτα, μπροστά στους 29 πόντους που σημείωσε.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ