EUROLEAGUE

Ντρέιπερ: "Σκληρή και αθλητική ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Ντρέιπερ: "Σκληρή και αθλητική ομάδα ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Για το μυστικό της φετινής Ρεάλ, τη συνέχεια του TOP-16 και τον Παναθηναϊκό μίλησε στο Sport24.gr ο Ντονταγιέ Ντρέιπερ

Βρήκαμε τον Ντονταγιέ Ντρέιπερ έξω από τα αποδυτήρια της Ρεάλ, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την Παρασκευή.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Ρεάλ δεν αρνήθηκε να μας πει δύο λόγια, έστω κι αν τον περίμενε λίγο πιο πέρα ο Μάρκους Σλότερ.

"Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ σκληρή και αθλητική ομάδα. Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη για εμάς. Καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ και πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη", τόνισε στο Sport24.gr και συμπλήρωσε:

"Μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά μπορούσαμε και να χάσουμε. Έχασαν πολλά σουτ, αν έμπαινε κάποιο από αυτά ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση".

Του επισημάναμε το αήττητο σερί 5-0 της Ρεάλ κι εκείνος τόνισε: "Ναι, είμαστε αήττητοι μέχρι στιγμής, αλλά δεν το σκεφτόμαστε και πάρα πολύ αυτό. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλά σε κάθε παιχνίδι και τα κοιτάζουμε το κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά, ρίχνοντας κάθε φορά το βάρος στο επόμενο. Θέλουμε να παίζουμε δυνατά και ομαδικά".

Σε ερώτηση για το μυστικό της επιτυχία των Μαδριλένων: "Είμαστε πολύ δεμένοι σαν ομάδα φέτος. Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο κοντά είμαστε. Δεν υπάρχει γκρίνια από κανέναν. Έχουμε αυτοπεποίθηση σαν ομάδα και παίζουμε πολύ ομαδικά".

Είπαμε να τον ενημερώσουμε για το διπλό της Μάλαγα, αλλά γνώριζε ήδη για το αποτέλεσμα που έφερε τα πάνω κάτω στον όμιλο: "Οι ισπανικές ομάδες είναι πολύ σκληρές δικιά μου (σ.σ. γέλια). Παίζουν σε ένα σκληρό πρωτάθλημα, διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες. Έχουν την αυτοπεποίθηση για να νικήσουν μακριά από την έδρα τους.

Δεν μπορεί κανείς ακόμα να ξέρεις ποιες ομάδες θα προκριθούν. Έχουμε μπροστά μας άλλα 9 παιχνίδια και όλα μπορούν να συμβούν. Είναι πολύ δύσκολο να πούμε ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ