EUROLEAGUE

Ντραγκίσεβιτς: ''Φαβορί η Ούνιξ αλλά...''

Ντραγκίσεβιτς: ''Φαβορί η Ούνιξ αλλά...''

Η Στρασμπούρ διεκδικεί τη συμμετοχή στην Euroleague 2014-15 μέσω προκριματικών και ο Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς παραδέχτηκε πως οι Γάλλοι δεν είναι το φαβορί όμως όλα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι.

Ο 28χρονος Σέρβος έμεινε ελεύθερος απο τον Ερυθρό Αστέρα κι εν συνεχεία υπέγραψε συμβόλαιο με την Στρασμπούρ. Πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση στον Α' όμιλο της Euroleague 2014-15 μέσω του προκριματού γύρου.

Οι Γάλλοι αντιμετωπίζουν απόψε (23/09, 19:00) τη Ρίγα στον πρώτο αγώνα των προκριματικών και ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς μίλησε για τη διαδικασία.

''Σήμερα (23/09) έχουμε το πρώτο ματς του προκριματικού γύρου με τη Ρίγα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνώριζα πολλά πράγματα για την αντίπαλό μας όμως το τεχνικό τιμ μάς βοήθησε και δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες τους. Όπως και να 'χει, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα η Ούνιξ Καζάν είναι το φαβορί. Η Ούνιξ και η Χάποελ Ιερουσαλήμ όμως μιλάμε μόνο για ένα παιχνίδι, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε!''.

Εν συνεχεία ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ κλήθηκε να σχολιάσει τις πρώτες εντυπώσεις με την Στρασμπούρ. ''Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα κι έναν σπουδαίο προπονητή, τον κόουτς Βενσάν Κολέ. Περιμένω με ενθουσιασμό τη νέαχρονιά. Αν τελικά αποκλειστούμε στα προκριματικά της Euroleague, στη χειρότερη των περιπτώσεων θα παίξουμε στο EuroCup. Είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η Στρασμπούρ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ