EUROLEAGUE

Ντόμερκαντ: "Αγωνίστηκα και για τον Ολυμπιακό"

Ντόμερκαντ: "Αγωνίστηκα και για τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Χένρι Ντόμερκαντ μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ολυμπιακό. Διαβάστε αναλυτικά...

Η Ούνιξ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Χένρι Ντόμερκαντ να μιλάει στην ρωσική ιστοσελίδα "sportexpress.ru".

Ο Αμερικανός αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Ολυμπιακό...

" Είμαι πολύ κουρασμένος. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να χαρώ την σημαντική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η νίκη μας αυτή πιστώνεται σε ολόκληρη την ομάδα", τόνισε αρχικά για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και συμπλήρωσε:

" Ο προπονητής μας ήταν πολύ καλός, πολλοί παίκτες μας έπαιξαν πιο πάνω από το συνηθισμένο τους επίπεδο και είμαι περήφανος για το παιχνίδι της Ούνιξ. Αυτή η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση".

Όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετώπισε την αναμέτρηση τόνισε: " Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο, κατά κύριο λόγο γιατί αγωνιζόμασταν κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης. Αγωνίστηκα και για την πρώην ομάδα μου τον Ολυμπιακό, καθώς στο ελληνικό πρωτάθλημα είχαμε μεγάλη κόντρα απέναντι στον Παναθηναϊκό και ήξερα πως να τους αντιμετωπίσω".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ