EUROLEAGUE

Ντέρμπι για γερά νεύρα στο ΟΑΚΑ

Ντέρμπι για γερά νεύρα στο ΟΑΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τον Ολυμπιακό (18/11, 21:15) με σκοπό να πάρει ρεβάνς για την προ μηνός ήττα στο ΣΕΦ, με τις προβλέψεις να μην σταματούν.

Μετά το ΣΕΦ, το ΟΑΚΑ. Για ευρωπαϊκή μονομαχία, αυτή τη φορά. Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τον Ολυμπιακό (18/11, 21:15) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες -μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης- για να διατηρηθεί σε επαφή με την πρώτη δυάδα, αλλά και για να ξεπεράσει σε πρώτη φάση αναίμακτα την απώλεια του Τζέιμς Γκιστ.

Ο 30χρονος φόργουορντ ήταν ο μεγάλος άτυχος του "BarclayCard Center" με την απουσία του να υπολογίζεται σε μίνιμουμ δύο μήνες (μπορεί να φτάσει μέχρι τους έξι), κάτι που αλλάζει άρδην τα σχέδια του Τσάβι Πασκουάλ για το αποψινό παιχνίδι. Κυρίως σε ό,τι αφορά το αμυντικό πλάνο του "τριφυλλιού" και την αντιμετώπιση των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη. Μιλάμε άλλωστε για τον πλέον σημαντικό παίκτη της "πράσινης" άμυνας.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως οι δύο "ερυθρόλευκοι" βάζουν υποψηφιότητα για πρώτοι σκόρερ του ντέρμπι, με δεδομένου ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και στην απέναντι πλευρά λείπει ένα τόσο σημαντικό "γρανάζι". Αν τώρα, έχει... ενστάσεις σχετικά με τον συγκεκριμένο στοιχηματισμό, ο Stoiximan σας δίνει ένα πολύ καλό μαξιλαράκι. Πως; Ακόμη κι αν χάσετε τον παίκτη, αλλά πέσετε... μέσα στην ομάδα, σας επιστρέφει το πρώτο σας χαμένο στοίχημα.

Παράδειγμα: Σε περίπτωση που έχει στοιχηματίσει στην αγορά "Πρώτος Σκόρερ", στην επιλογή Ματ Λοτζέσκι. Αν πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδειχθεί ο Βασίλη Σπανούλης -ή κάποιος άλλος παίκτης του Ολυμπιακού- τότε θα σας επιστραφεί το πρώτο σου χαμένο στοίχημά στην αγορά, μέχρι και το ποσό των 25 ευρώ! ​

Κομβικός για το "τριφύλλι", από την άλλη, θα είναι ο Νικ Καλάθης, όπως κι ο Γιάννης Μπουρούσης. Αμφότεροι "αποφασίζουν" σε πολλές περιπτώσεις την έκβαση ενός αγώνα με την απόδοσή τους, την ώρα που στο "τριφύλλι" ποντάρουν πολλά στο περιφερειακό σουτ, με τους Κέι Σι Ρίβερς και Τζέιμς Φελντέιν να είναι οι πρώτοι στη λίστα των "σουτέρ" που πρέπει να προσέξει η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο δεύτερος άλλωστε έκανε ρεκόρ καριέρας την Τετάρτη (16/11) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα με 19 πόντους και 6/7 τρίποντα!

Σε λίγες ώρες λοιπόν, αναμετρώνται δύο ομάδες που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες σε ένα πολύ βασικό κομμάτι του παιχνιδιού τους: οι "πράσινοι" μοιάζουν πιο άνετοι στα μεγάλα σκορ, εν αντιθέσει με τους "ερυθρόλευκους" που βολεύονται σε αγώνες που πάνε σε χαμηλό τέμπο, αφού η άμυνα αποτελεί το σήμα κατατεθέν τους. Με δεδομένο πως η παράταση είναι ορατή (ειδικά αν κρίνουμε την κούραση και το πόσο κλειστά είναι φέτος τα περισσότερα παιχνίδια της EuroLeague), ο Stoiximan προσφέρει ένα ακόμη... μαξιλαράκι.

Αυτό για το "συνολικοί πόντοι" στον αγώνα. Αν το ποντάρισμά σας χαθεί λόγω της παράτασης, σας επιστρέφει το πρώτο σας χαμένο στοίχημα για ποσό μέχρι 25€ -αρκεί το ποντάρισμα να έχει γίνει πριν το τζάμπολ. Θέλετε παράδειγμα; Σε περίπτωση που έχετε στοιχηματίσει στην επιλογή "Under 148.5" και το παιχνίδι οδηγηθεί στο έξτρα πεντάλεπτο, με το σκορ στο 74-74, θα υπάρξει η σχετική... επιστροφή.

Οι αποκλειστικές προσφορές του Stoiximan λοιπόν σας δίνουν μια καλή εναλλακτική, μια δικλείδα ασφαλείας για κάθε περίπτωση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ