EUROLEAGUE

Ντε Κολό: "Απόλαυση να παίζεις με τον Μίλος"

Ντε Κολό: "Απόλαυση να παίζεις με τον Μίλος"

Η επιστροφή του Μίλος Τεόντοσιτς, το καταπληκτικό μπάσκετ και η απόλυτη κυριαρχία των πρωταθλητών Ευρώπης ήταν τα κύρια σημεία αναφοράς μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η επιστροφή του Μίλος Τεόντοσιτς επανέφερε το... στοιχείο της διασκέδασης στους αγώνες της ΤΣΣΚΑ. Παράλληλα έκανε και ευκολότερη τη ζωή τόσο του Δημήτρη Ιτούδη, όσο και του Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος παραδέχτηκε μετά την εύκολη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Ερυθρού Αστέρα ότι είναι απόλαυση για αυτόν να παίζει στο πλευρό του Σέρβου σταρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ): "Είναι άλλη μία νίκη και ευχαριστούμε τους 9.000 και πλέον φιλάθλους που ήρθαν στο παιχνίδι, είναι σημαντικό για τους παίκτες μου να έχουν αυτή τη στήριξη. Νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα συνολικά και καταφέραμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Παρότι δεχτήκαμε 80 πόντους η άμυνα μας ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο. Το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι τα 20 λάθη. Κάποιες φορές δεν διαβάζαμε σωστά κάποιες καταστάσεις επειδή θέλαμε να παίξουμε γρηγορότερα. Συνολικά, πάντως, οι 27 ασίστ δείχνουν πως θέλει η ομάδα να παίξει: ομαδικό μπάσκετ με κυκλοφορία της μπάλας και συμμετοχή όλων των παικτών".

Είναι καλό να έχουμε τον Μίλος και τον Νάντο πίσω ώστε να βρουν πάλι τη φόρμα τους. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Τραυματίζονται συχνά και είναι μία διαδικασία μέχρι να επιστρέψουν. Είναι διασκεδαστικό να τους έχεις μαζί στο γήπεδο και κάποιοι άλλοι, όπως ο Νικίτα Κουρμπάνοβ, που παίζουν με συνέπεια στην επίθεση και στην άμυνα, οπότε θέλω να τους συγχαρώ. Ο Σεμέν Αντόνοβ έκανε σπουδαίο ξεκίνημα και μας προσέφερε πολλά και αμυντικά".

Ντέγιαν Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας): "Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ, έπαιξε πολύ καλά σε επίθεση και άμυνα. Στην αρχή του αγώνα έπαιξαν εξαιρετικά στην επίθεση. Απέκτησαν από νωρίς το πλεονέκτημα και συνέχισαν να παίζουν πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι κοντρόλαραν το παιχνίδι. Έπαιξαν καλά επιθετικά απέναντι στην καλύτερη άμυνα της EuroLeague".

Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ): "Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει σπουδαία ομάδα και παίζει επιθετικά, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι σεβόμαστε αυτό που κάνουν στην άμυνα. Παίξαμε πολύ επιθετικά και ακόμα κι αν κάναμε πολλά λάθη, παίξαμε άμυνα και αυτός ήταν ο λόγος που νικήσαμε απόψε. Είναι πάντοτε απόλαυση να παίζεις με τον Μίλος (Τεόντοσιτς). Είναι έξυπνος παίκτης που ξέρει το παιχνίδι και ξέρουμε πως να παίζουμε μαζί. Εχουμε καλή ομάδα, με σπουδαία παιδιά, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δείξεις στο γήπεδο. Αυτό θέλει ο προπονητής. Ξέρουμε ο καθένας το ρόλο του και τι πρέπει να κάνει, πρέπει απλά να παίξουμε ως ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ