EUROLEAGUE

Nightly Notable το... πάρτι του Ολυμπιακού!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BASKONIA (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BASKONIA (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο περίπατος του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπασκόνια επιλέχθηκε ως το Nightly Notable γεγονός της βραδιάς από την EuroLeague, με τους "Ερυθρόλευκους" να κυριαρχούν και στα βίντεο με τις φάσεις της βραδιάς.

Ο Ολυμπιακός έκανε... πάρτι κόντρα στη Μπασκόνια, την οποία και διέλυσε με 92-62 για την 18η αγωνιστική της EuroLeague , αποτέλεσμα που τον βοήθησε να παραμείνει στην 2η θέση της κατάταξης παρέα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η EuroLeague λοιπόν ξεχώρισε την άνετη νίκη του Ολυμπιακού ως το Nightly Notable γεγονός της βραδιάς. Μία βραδιά που ήταν γεμάτη... Ολυμπιακό όπως φαίνεται και από τα βίντεο που ξεχώρισαν την δεύτερη μέρα της 18ης αγωνιστικής.

Το τρομερό φόλοου κάρφωμα του Κεμ Μπιρτς επιλέχθηκε ως το καλύτερο κάρφωμα της χθεσινής βραδιάς.

Η συνεργασία του Ντομινίκ Ουότερς με τον Πάτρικ Γιανγκ, που οδήγησε στο κάρφωμα του δεύτερου, επιλέχθηκε ως η φάσης της βραδιάς.

Η τρομερή πάσα του Λούκα Ντόνσιτς που οδήγησε στο κάρφωμα του Οθέλο Χάντερ επιλέχθηκε ως η ασίστ της βραδιάς.

Ο Αουγκούστο Λίμα της Ζαλγκίρις μοιάζει να είναι... μόνιμος κάτοχος της "τάπας της βραδιάς", όντας (πάλι) υπεύθυνος για το καλύτερο κόψιμο της αγωνιστικής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ