EUROLEAGUE

Ναβάρο: "Χαρούμενος με την προσπάθεια"

Ναβάρο: "Χαρούμενος με την προσπάθεια"

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο παραδέχτηκε ότι το δεύτερο ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι το ίδιο σκληρό και υποστήριξε ότι στα πλέι οφ δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο σχολίασε ότι στα πλέι οφ δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο δεύτερος αγώνας θα είναι εξίσου δύσκολος και σκληρός.

"Θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι. Γνωρίζουμε πως τα πλέι οφ είναι έτσι - ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Θα ξαναπαίξουμε με τον Παναθηναϊκό σε λιγότερο από 48 ώρες και το παιχνίδι θα είναι το ίδιο δύσκολο, όπως το σημερινό (09/04)", τόνισε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο και συνέχισε:

"Παίξαμε καλύτερα στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο, ήμασταν πιο επιθετικοί και κάναμε λιγότερα λάθη. Θα πρέπει αύριο να ξυπνήσουμε γνωρίζοντας τι κάναμε λάθος. Είμαι πολύ χαρούμενος με την προσπάθειά μας. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο. Επιστρέψαμε δύο φορές στο ματς και ελέγξαμε το ρυθμό κι αυτό είναι πολύ σημαντικό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ