EUROLEAGUE

Νάντο Ντε Κολό: Γεννημένος MVP

Νάντο Ντε Κολό: Γεννημένος MVP

Ο Νάντο Ντε Κολό είναι για τρίτη φορά φέτος ο MVP της αγωνιστικής στην EuroLeague, καθώς κόντρα στη Μπάμπεργκ πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση από την ημέρα που επέστρεψε στα γήπεδα.

Πάνω που είχε πάρει φόρα τραυματίστηκε. Χρειάστηκε να μείνει εκτός γηπέδων για ενάμιση μήνα και επέστρεψε εμφανώς επηρεασμένος από την απραξία. Ωστόσο εδώ και μία εβδομάδα ο Νάντο Ντε Κολό έχει γίνει πάλι ο παίκτης που συνηθίσαμε να βλέπουμε την τελευταία διετία. Ένας παίκτης που μοιάζει να είναι... γεννημένος MVP.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή του στα γήπεδα ο Γάλλος γκαρντ έβαλε 6 πόντους και είχε 4 στο Index Rating. Στο δεύτερο ματς πέτυχε 18 πόντους και είχε απολογισμό 10 στο Rating. Την προηγούμενη εβδομάδα σημείωσε 22 πόντους και είχε 30 στο Rating. Όσο για το τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στη Μπάμπεργκ ; Το κοντέρ έγραψε 26 πόντους, 8/9 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 7/8 ελεύθερες βολές και 35 στο rating, επίδοση που αποτελεί ισοφάριση του φετινού του ατομικού ρεκόρ! Ναι, το βραβείο του MVP της 18ης αγωνιστικής είναι όλο δικό του!

Νάντο Ντε Κολό: Γεννημένος MVP

" Όταν μας λείπουν ο Μίλος (Τεόντοσιτς) και ο Κόρι (Χίγκινς), πρέπει να ανεβούμε οι υπόλοιποι επίπεδο και να κάνουμε το κάτι παραπάνω για την ομάδα" είπε μετά το παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ ο Γάλλος γκαρντ. Αυτό ακριβώς έκανε. Πραγματοποίησε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση και ανέβασε ακόμα περισσότερο τους φετινούς μέσους όρους του στην EuroLeague στους 19,9 πόντους (2ος στη διοργάνωση), στα 3,6 ριμπάουντ και στις 3,5 ασίστ, έχοντας παράλληλα το δεύτερο καλύτερο Rating (22,2).

Κι όμως... έχασε ελεύθερη βολή!

Παράλληλα, δε, σουτάρει με ασύλληπτα ποσοστά ευστοχίας: 53,7% στα δίποντα, 46,2% στα τρίποντα και 95,5% στις ελεύθερες βολές. Στην τελευταία κατηγορία αστόχησε μόλις στην πρώτη βολή έπειτα από 50 συνεχόμενες εύστοχες προσπάθειες κόντρα στη Μπάμπεργκ και έχει συνολικά 63/66 στη σεζόν! Πως να μην αναδειχθεί ο MVP της αγωνιστικής για τρίτη φορά φέτος (μετά την 3η και την 6η αγωνιστική)...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ