EUROLEAGUE

MVP της 27ης αγωνιστικής ο Σέρχιο Γιουλ

MVP της 27ης αγωνιστικής ο Σέρχιο Γιουλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το τρομερό ρεκόρ καριέρας του Σέρχιο Γιουλ, του έδωσε τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και το βραβείο του MVP της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Τη δέκατη σεζόν του "περπατάει" στη EuroLeague o Σέρχιο Γιουλ και στα 29 του έχει φτάσει στο σημείο να θεωρείται δικαίως ο κορυφαίος παίκτης που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα ευρωπαϊκά παρκέ. Το απέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στο 227ο παιχνίδι του στη διοργάνωση, καθώς στη νίκη της Ρεαλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα (85-69) έκανε ρεκόρ καριέρας στην αξιολόγηση, επίδοση που τον έκανε MVP της 27ης αγωνιστικής.

Σε 25:36 ο "τουρμποκίνητος" Γιουλ σκόραρε 21 πόντους με 3/5 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 3/3 βολές, μάζεψε 3 ριμπάουντ (ένα επιθετικό και δυο αμυντικά), μοίρασε 6 ασίστ, έκλεψε 2 μπάλες, έκανε ένα κόψιμο και κέρδισε 7 φάουλ από τους προσωπικούς του αντιπάλους.

Τη δεύτερη καλύτερη επίδοση έγραψε ο Τζέισον Γκρέιτζερ της Εφές Αναντολού, καθώς οδήγησε την ομάδα του στην εκτός έδρας νίκη επί της Ζάλγκιρις Κάουνας με 25 πόντους (6/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 4/6 βολές), 1 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 5 κερδισμένα φάουλ σε 32:20.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ