EUROLEAGUE

MVP της 21ης αγωνιστικής ο Ντέρικ Μπράουν

MVP της 21ης αγωνιστικής ο Ντέρικ Μπράουν

Ο Ντέρικ Μπράουν βοήθησε την Εφές να σπάσει το νικηφόρο σερί του Ερυθρού Αστέρα και κέρδισε παράλληλα το βραβείο του MVP της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague, αφήνοντας δεύτερο τον Ερικ Γκριν.

Στο... νήμα έχασε το βραβείο του MVP της 21ης αγωνιστικής ο Ερικ Γκριν. Για την ακρίβεια 1'46'' πριν από το τέλος της αναμέτρησης Ερυθρός Αστέρας-Αναντολού Εφές , καθώς σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ντέρικ Μπράουν κέρδισε φάουλ, έβαλε δύο ελεύθερες βολές και ανέβασε τους πόντους του στο Index Rating στους 33, αφήνοντας δεύτερο τον γκαρντ του Ολυμπιακού!

Όπως θα έχετε καταλάβει, ο πάουερ φόργουορντ της Αναντολού Εφές είναι ο MVP της 21ης αγωνιστικής χάρις στη νέα εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε στο Βελιγράδι, βοηθώντας την Εφές να αλώσει την “Αλεξάνταρ Νίκολιτς Αρίνα” με 86-72. Ο Μπράουν τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους, 4/4 βολές, 8/15 δίποντα, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 8 κερδισμένα φάουλ, ένα λάθος, ένα φάουλ σε 31'32'' και κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής για δεύτερη φορά φέτος.

Δεύτερος έμεινε ο Ερικ Γκριν (είχε 31 στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο Καζάν) και τρίτος ο Λούκα Ντόντσιτς, χάρις στο 30 που έδειξε το ατομικό του Index Rating στη νίκη της Ρεάλ μέσα στη Βιτόρια επί της Μπασκόνια.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ