EUROLEAGUE

MVP Μαρτίου, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα

MVP Μαρτίου, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα

Η τρίτη πρόκριση της Φενέρμπαχτσε, στα playoffs της Euroleague, στην ιστορία της, είχε πολλούς λόγους. Ένας ήταν ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος της διοργάνωσης, για το μήνα Μάρτιο (video).

Το 10-2 που έχει "τρέξει" η Φενέρμπαχτσε, στο ΤΟΡ16, είναι το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του οργανισμού, μακράν του δεύτερου. Κάπως έτσι, έζησε την τρίτη πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης, πολύ νωρίτερα από τις δυο προηγούμενες .

τη Νίζνι, -Όλα αυτά έγιναν για πολλούς και διάφορους λόγους (π.χ. το 6/6 που έκανε εκτός έδρας), με διάφορους παίκτες να 'χουν -συμβολή. Εκείνος ωστόσο, που τέλεσε χρέη ηγέτη ήταν ο Νεμάνια Μπιέλιτσα , εξ ου και αναδείχθηκε MVP για το μήνα Μάρτιο.

Αυτή είναι η πέμπτη σεζόν του Σέρβου, στη Euroleague και στα 26 του δείχνει να είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του, προς όφελος της Φενέρ. Μέσα στον Μάρτιο, η ομάδα του ήταν απόλυτη σε νίκες (4/4), όπως έφτανε το σερί στο 9-0, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο μέσος όρος των διαφορών που πήρε, στα ματς του Μάρτη, ήταν 14.5π. ανά αγώνα, με highlight τη νίκη στο ΣΕΦ, επί του Ολυμπιακού -που είχε να χάσει εντός έδρας ένα χρόνο.

Πάμε -τώρα, και στους αριθμούς. Σε αυτόν το μήνα (οπότε η ομάδα του Ομπράντοβιτς νίκησε 92-79 τη Νίζνι, 64-73 στο ΣΕΦ, 98-77 την Αρμάνι και 78-63 τη Μάλαγα), ο διεθνής Σέρβος είχε στο ΣΕΦ, 62.5% στα δίποντα, 55.5% στα τρίποντα και 71.4% στις βολές, ενώ είχε συμμετοχή σε όλους τους άλλους τομείς του παιχνιδιού (ριμπάουντ, ασίστ κλεψίματα), με το ranking του να είναι καλύτερο όλων.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ