EUROLEAGUE

Μύλος με Σάτο, σκάνδαλο λέει η Φενέρ

Μύλος με Σάτο, σκάνδαλο λέει η Φενέρ

Στο αεροδρόμιο της Λουμπλιάνας θα διανυκτερεύσει ο Ρομέιν Σάτο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη βίζα του. Έξαλλοι οι ιθύνοντες της Φενέρμπαχτσε.

Ο Ρομέιν Σάτο θα διανυκτερεύσει στο αεροδρόμιο της Λουμπλιάνας, μετά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το διαβατήριο του, το οποίο ήταν πλαστό σύμφωνα με τη σλοβένικη αστυνομία.

Κάτι τέτοιο, βέβαια μόνο έξαλλους θα μπορούσε να κάνει τους ιθύνοντες της Φενέρμπαχτσε, οι οποίοι τονίζουν ότι πρόκειται για σκάνδαλο.

Ο περιορισμός του Σάτο στο αεροδρόμιο είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει και την προπόνηση της ομάδας του, ενόψει της αυριανής (19/10, 21:45) αναμέτρησης με αντίπαλο την Ολίμπια Λουμπλιάνας για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η Φενέρμπαχτσε εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει μεταξύ άλλων: " Το διαβατήριο του παίκτης της ομάδας μας Ρομέιν Σάτο κρατήθηκε από την αστυνομία της Σλοβενίας, σύμφωνα με τους νόμους της χώρας. Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει νόμιμες και επίσημες έρευνες.

Ο Ρομέιν Σάτο κρατείται παράνομα και είναι σαφές ότι αυτό έγινε για το αυριανό παιχνίδι. Ο Σάτο θα μείνει αυτή τη νύχτα στη φυλακή και δεν θα είναι σε θέση να παίξει αύριο. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα μεταξύ των δύο συλλόγων. Είναι ένα διεθνές ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν σύντομα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ