EUROLEAGUE

Mr Οκτώβριος ο Σόνι Ουίμς

Mr Οκτώβριος ο Σόνι Ουίμς

Ο Σόνι Ουίμς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για το μήνα Οκτώβριο στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει οδηγήσει την ΤΣΣΚΑ σε τρεις νίκες

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορεί να μην εντυπωσιάσει στο ξεκίνημα της σεζόν στην Ευρωλίγκα, έχει όμως πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και αυτό το χρωστάει σε μεγάλο ποσοστό στο Σόνι Ουίμς.

Ο άσος της ρωσικής ομάδας, στα τρία πρώτα παιχνίδια έχει κατά μέσο όρο 20,3 πόντους ανά παιχνίδι και το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι έχει σκοράρει τους 29 από τους 61 συνολικά πόντους του στο δ' δεκάλεπτο κάθε αναμέτρησης.

Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, η ΤΣΣΚΑ νίκησε με σκορ 75-73 τη Λιέτουβος, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς χάρη στην απόδοση του Ουίμς.

Ο τελευταίος "έσωσε" τους Ρώσους από μία ενδεχόμενη ήττα που έμοιαζε πολύ πιθανή ένα μόλις λεπτό πριν το τέλος (67-71). Στα τελευταία 75 δευτερόλεπτα πέτυχε 6 πόντους.

Στον επόμενο αγώνα της ΤΣΣΚΑ πέτυχε τους 14 από τους 27 πόντους της ομάδας του στο δ' δεκάλεπτο και ήταν καταλυτικός στο "διπλό" επί της Παρτίζαν. Την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Μπάμπεργκ πέτυχε 17 πόντους στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 76-67.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ