EUROLEAGUE

Μπράμος: "Να σβήσουμε αυτό το ματς"

Μπράμος: "Να σβήσουμε αυτό το ματς"
INTIME SPORTS

Να ξεχάσουν αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσουν παρακάτω, κάλεσε τους συμπαίκτες του ο Μάικ Μπράμος ο οποίος τελείωσε το ματς με 10 πόντους αλλά 3/11 σουτ

Ο Μάικ Μπράμος μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως στόχος είναι πλέον η ήττα από τη Λαμποράλ και το σοκ που προκάλεσε αυτή, να ξεχαστούν γρήγορα.

Άλλωστε, χρόνος δεν υπάρχει και ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την Εφές στην Τουρκία.

"Υποτιμήσαμε τη Λαμποράλ και δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο ματς. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια και πρέπει να σβήσουμε τη σημερινή ήττα, για να κοιτάξουμε μπροστά", σχολίασε ο Ελληνοαμερικανός και συνέχισε:

"Είναι πάντα δύσκολο να χάνεις εντός έδρας. Έχουμε όμως έμπειρους παίκτες για να μας δείξουν τον δρόμο και τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη".

Όσο για τη συνέχεια, επισήμανε ότι ο δρόμος είναι ακόμα μεγάλος: "Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, δεν γίνεται αλλιώς. Ο δρόμος είναι μεγάλος, ωστόσο είμαστε στην τελική ευθεία του Top 16 και πρέπει να βρούμε ενέργεια και σκληράδα".

Μπατίστ: "Καλούμαστε να πληρώσουμε"

Ο Μάικ Μπατίστ σχολίασε από την πλευρά του: "Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και θα πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες. Σε αυτό το επίπεδο, κανείς δεν θα σου χαρίσει τίποτα, έτσι είναι η Ευρωλίγκα. Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε επειδή έχουν μόνο μια νίκη σε επτά αγώνες.

Έπρεπε να τους βάλουμε το μαχαίρι και να τους πιέσουμε από το πρώτο λεπτό, να μην αναπνεύσουν στην έδρα μας. Προσεγγίσαμε λάθος το παιχνίδι και καλούμαστε να το πληρώσουμε".

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Σε αυτό το επίπεδο κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Θα πρέπει να τώρα να υποστούμε τις συνέπειες. Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια, είμαστε ζωντανοί και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μετά τη διακοπή για το All Star Game, για να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με την Εφές στην Τουρκία. Είναι ένα παιχνίδι «do or die» για εμάς. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να μείνουμε ενωμένοι και να παλέψουμε ως το τέλος".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ