EUROLEAGUE

Μπλατ: "Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι"

Maccabi head coach David Blatt reacts during their Euroleague men's basketball game against Zalgiris in Kaunas on December 2, 2010.. AFP PHOTO/PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
Maccabi head coach David Blatt reacts during their Euroleague men's basketball game against Zalgiris in Kaunas on December 2, 2010.. AFP PHOTO/PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για το ματς της Μακάμπι με την Ζαλγκίρις (23/02, 21:05) για την 5η αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Η Μακάμπι αντιμετωπίζει στο Τελ Αβίβ την Ζαλγκίρις (23/02, 21:05) Κάουνας, με τους Λιθουανούς να έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής των Ισραηλινών, Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την αναμέτρηση με τους παίκτες του Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς, λέγοντας ότι οι παίκτες θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι.

" Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Παρότι η Ζαλγκίρις δεν έχει κερδίσει παιχνίδι στο "Top-16" είναι πάντα κοντά σε κάθε ματς που παίζει", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

" Έχει πολλά όπλα στην επίθεση, παίζουν εξαιρετικό τρανζίσιον και σκληρή επίθεση. Η Ζαλγκίρις θα παίξει χωρίς πίεση, κάτι που την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Η σεζόν για εμάς είναι μεγάλη και εξοντωτική, αλλά όπως οι εξολοθρευτές ξέρουμε πώς να ολοκληρώνουμε τις μέρες μας και πώς να γινόμαστε ήρωες και νικητές".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ