EUROLEAGUE

Μπλατ: "Νίκη ή σπίτι μας!"

Maccabi head coach David Blatt reacts during their Euroleague men's basketball game against Zalgiris in Kaunas on December 2, 2010.. AFP PHOTO/PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
Maccabi head coach David Blatt reacts during their Euroleague men's basketball game against Zalgiris in Kaunas on December 2, 2010.. AFP PHOTO/PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Το αποτέλεσμα του ματς με την Καντού θα καθορίσει τη συνέχεια της Μακάμπι στην Ευρωλίγκα (9/02, 21:05), σύμφωνα με τον τεχνικό των Ισραηλινών, Ντέιβιντ Μπλατ.

Μονόδρομος θεωρείται η νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στην Καντού στο Ισραήλ (9/02, 21:05) για την τέταρτη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ αντιμετωπίζει τους Ιταλούς και θέλει το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μην πάει από νωρίς... σπίτι της.

" Δεν παίξαμε καλά την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κρίσιμο για εμάς. Η ήττα από την Καντού μας έβαλε σε μία θέση, όπου ή θα κερδίσουμε ή θα πάμε σπίτι μας από την τέταρτη εβδομάδα του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση με κουράγιο. Με αυτά και την βοήθεια από τον κόσμο μας θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε την Καντού που παίζει πολύ καλό μπάσκετ".

Μπλου: "Κάτι καλό θα πετύχουμε"

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντέιβιντ Μπλου ανέφερε: " Θα είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία, σε σχέση με το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καντού. Το ματς μπροστά στον κόσμο μας θα μας δώσει και μεγάλη ώθηση να καλύψουμε την διαφορά της ήττας των οκτώ πόντων.

Έχουμε ένα εξαιρετικό προπονητικό σταφ που μας έχει προετοιμάσει πολύ καλά και μας έχει δώσει αυτοπεποίθηση, ενώ πάντα μας πιστεύει. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι και αν συνεχίσουμε να παίζουμε ως ομάδα, τότε κάτι καλό θα πετύχουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ