EUROLEAGUE

Μπλατ: "Ήμασταν αβοήθητοι στην επίθεση"

Μπλατ: "Ήμασταν αβοήθητοι στην επίθεση"
INTIME SPORTS

Η εντός έδρας βαριά ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ από την Μπαρτσελόνα επήλθε σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπλατ γιατί η ομάδα του παρουσιάστηκε πνευματικά κουρασμένη στο δ' δεκάλεπτο

Απότομη προσγείωση για την Μακάμπι του Ντειβιντ Μπλατ που υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα με σκορ 71-57 την Πέμπτη το βράδυ στη "Νόκια Αρίνα".

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια για τρία δεκάλεπτα την Μπαρτσελόνα, όμως στο δ' δεκάλεπτο παρουσιάστηκε πνευματικά κουρασμένη.

"Η Μπαρτσελόνα είναι μία εξαιρετική ομάδα και αυτό είναι γεγονός. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Είναι πολύ ψηλοί και αθλητικοί. Γι' αυτό η άμυνα της Μπαρτσελόνα δημιουργεί τόσα προβλήματα. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς ειδικά στα τελευταία καθοριστικά λεπτά", τόνισε ο Μπλατ και συνέχισε:

"Στην άμυνα τους είχαμε από κοντά για τρία δεκάλεπτα, όμως στο τελευταίο ήμασταν πνευματικά κουρασμένοι επειδή δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε. Ήμασταν αβοήθητοι στην επίθεση στο δ' δεκάλεπτο. Τώρα οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Καντού, καθώς θα παλέψουν απέναντί μας για την 2η θέση στον όμιλο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ