EUROLEAGUE

Μπλατ: "Δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα"

Μπλατ: "Δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (22/3, 9μ.μ.) και ξεκαθάρισε πως τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι πάντα δύσκολα για την ομάδα του

Σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση της Παρασκευής στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Μακάμπι και Ολυμπιακό, ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο προπονητής της Μακάμπι στάθηκε στη σημασία της αναμέτρησης και για τις δύο ομάδες.

"Προσπαθούμε να μάθουμε από τα λάθη μας κι να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Μέχρι τώρα αυτό κάνουμε και λειτουργεί καλά στην ομάδα μας, θα δούμε τι θα γίνει και την Παρασκευή. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε έχοντας στο μυαλό μας αυτό το πράγμα", σχολίασε ο Ντέιβιντ Μπλατ και συνέχισε:

"Το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, βοηθάει και πληγώνει παράλληλα και τις δύο. Τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι πάντα πολύ δύσκολα αλλά γι αυτούς τους αγώνες ανυπομονούμε".

Από την πλευρά του, ο Νικ Κάνερ Μέντλι υπογράμμισε: "Έφερα μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι με τη Χίμκι κι αυτό θα κάνω και στο παιχνίδι της Παρασκευής. Ο Ολυμπιακός έχει ταλαντούχους παίκτες στη ρακέτα. Σε ένα παιχνίδι σαν κι αυτό το ριμπάουντ είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ