EUROLEAGUE

Μπατίστ: "Θα παίξουμε 6 τελικούς"

Μπατίστ: "Θα παίξουμε 6 τελικούς"
INTIME SPORTS

Το σύνθημα για καλή πορεία στο TOP-16 της Ευρωλίγκας έδωσε ο Μάικ Μπατίστ με δηλώσεις του μετά την κλήρωση. Ετοιμότητα ζήτησε ο Ομπράντοβιτς. Διαβάστε αναλυτικά...

Η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό ήταν ευνοϊκή καθώς απέφυγε τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο Μάικ Μπατίστ γνωρίζει πολύ καλά ότι για να έχει ελπίδες ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει ακόμα και την πρώτη θέση του ομίλου του θα πρέπει να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Η αλήθεια είναι ότι οι "πράσινοι" το τελευταίο διάστημα έχουν δυσκολευτεί με οποιονδήποτε αντίπαλο κι αν έχουν παίξει. Τελευταίο παράδειγμα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Ρέθυμνο, καθώς οι "πράσινοι" τα βρήκαν σκούρα μέχρι να φύγουν με το διπλό από την Κρήτη.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, ο Μάικ Μπατίστ ήταν διστακτικός στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας: "Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα απ' ότι παίζουμε αυτή την περίοδο, προκειμένου να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Φενέρμπαχτσε, την Ούνιξ και την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά για εμάς το κλειδί θα είναι να βάλουμε τους εαυτούς μας στο παρκέ και να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε. Η συγκέντρωση θα είναι πολύ σημαντική, γιατί θα παίξουμε έξι τελικούς τον ένα μετά τον άλλο".

Ομπράντοβιτς: "Να είμαστε έτοιμοι"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε από την πλευρά του ετοιμότητα προκειμένου η ομάδα του να πάρει βοήθεια από όλους τους παίκτες: "Όταν παίζεις στην Ευρωλίγκα, δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι για να παίξεις απέναντί τους. Όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα και μπορούν να προκριθούν στα πλέι οφ.

Για εμάς το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε έτοιμοι και να πάρουμε βοήθεια από όλους τους παίκτες. Δεν παίζουμε καλά στους τελευταίους μας αγώνες και σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ