EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει"

Μπαρτζώκας: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από το 2-0 του Ολυμπιακού έμεινε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε πώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Εφές με 2-0 και απέχει μία νίκη από το φάιναλ-φορ του Λονδίνου, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε πώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πώς η Εφές χρειάζεται μία νίκη για να παραμείνει ζωντανή στη σειρά και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το προσέξουν οι "ερυθρόλευκοι". Το πώς θα παρουσιαστεί, δηλαδή στο τρίτο ματς στην Τουρκία.

"Τα δύο παιχνίδια που χρειάστηκε να προστατέψουμε, αφού ό,τι κατακτήσαμε με κόπο είναι αυτά σε ολόκληρη τη χρονιά. Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι σημαντικό που κάναμε αυτό που έπρεπε", τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

"Η Εφές πρέπει να κάνει τρεις νίκες πλέον, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο απέναντι στον Ολυμπιακό. Εμείς πρέπει να κάνουμε όλοι την δουλειά μας για να έχουμε και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ώστε να πάμε στο Λονδίνο. Επαναλαμβάνω, δεν έχει τελειώσει τίποτα".

Στη συνέχεια είπε: "Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Θα ήθελα να σας μεταφέρω ότι εγώ και οι παίκτες μου είμαστε ενθουσιασμένοι από τον κόσμο, ο οποίος μας στήριξε πάρα πολύ. Σαν θετικό είδα ότι ο Άντιτς και ο Σλούκας είναι πολύ καλά και εμείς τους χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας μέχρι το τέλος της χρονιάς".

Για τα δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια που έγιναν με την Εφές είπε: "Αυτό είναι το μπάσκετ. Δύο ομάδες μπορούν να παίξουν δύο εντελώς διαφορετικά ματς. Για τον αντίπαλο δεν μπορώ να μιλήσω, μπορώ όμως να το κάνω για εμάς. Ελέγξαμε το ματς μέχρι το ημίχρονο και καταφέραμε να ανοίξουμε την διαφορά. Αυτό που μετράει πέρα από την διαφορα είναι η νίκη. Και σίγουρα η Εφές θα προσπαθήσει να πάρει μία νίκη για να μείνει ζωντανή στη σειρά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό".

Τέλος, πρόσθεσε: "Τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας κρίνονται σε χαμηλό σκορ. Υπάρχει πίεση στις ομάδες. Τα ματς κρίνονται περισσότερο στην άμυνα, στα ριμπάουντ και στα λάθη. Σήμερα δεχτήκαμε 53 πόντους από μία ταλαντούχα ομάδα".

Μαχμουτί: "Ξεκινήσαμε καλά, αλλά..."

Ο προπονητής της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί είπε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά την αναμέτρηση, όμως στη συνέχεια είχαμε κάποια προβλήματα με τον Σαβάνοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στη μέση. Ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ, έλεγξε το παιχνίδι και νίκησε. Να προσθέσω πώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε οργανωμένη άμυνα και αυτό είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού".

Για την απόδοση του Σάσα Βούγιασιτς τόνισε: "Έκανε μία εγχείριση πριν από ένα μήνα, τώρα επέστρεψε, αλλά δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ