EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας"

PRELDZIC
PRELDZIC INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 8 πόντους διαφορά και συνεχάρη τους παίκτες του για τις εμφανίσεις τους μακριά από την έδρα τους

Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε ότι η Φενέρμπαχτσε έπαιξε χωρίς άγχος και γι' αυτό έμεινε μέχρι μέσα στο παιχνίδι, κοντράροντας τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του και επισήμανε πως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα του να κερδίσουν την επόμενη εβδομάδα την Χίμκι.

"Καθώς το TOP-16 φτάνει στο τέλος του και στα δύο γκρουπ το κάθε ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η πίεση στις ομάδες που εχουν κίνητρο είναι μεγάλη. Και πρέπει να τη διαχειριστούμε αυτή την πίεση. Η Φενέρ δεν είχε κίνητρο, αλλά σίγουρα είναι ομάδα με ταλέντο", σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

"Εμείς έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα, ειδικά όταν βρεθήκαμε στο -8 και τα καταφέραμε. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε αυτή τη στιγμή.

Τώρα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας.Θέλουμε τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας ματς για να πάμε στο TOP-8. Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά για την αποδοση τους καθώς κάθε ματς είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή. Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ».

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ