EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Σημαντική νίκη για τους νεαρούς παίκτες μας"

Μπαρτζώκας: "Σημαντική νίκη για τους νεαρούς παίκτες μας"

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μπορεί να μην έχει βαθμολογικό αντίκρυσμα, αλλά είναι σημαντικό για την ψυχολογία των νεαρών παικτών.

Η Μπαρτσελόνα έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από την συνέχεια της EuroLeague, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει τη νίκη με 67-54 επί του Ερυθρού Αστέρα . Και ήταν αυτή η αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του που χαροποίησε τον τεχνικό των Καταλανών, Γιώργο Μπαρτζώκα.

" Ξέρουμε ότι αυτή η νίκη δεν είχε βαθμολογικό αντίκρυσμα και θεωρητικά δεν είναι σημαντική νίκη. Πρέπει να πω όμως ότι αυτή τη στιγμή κάθε νίκη για εμάς είναι σημαντική" δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Νομίζω ότι παίξαμε με χαμηλά σχήματα και πολλους φόργουορντ, αλλά ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Είχαμε ευκινησία στην επίθεση και πήραμε μία σημαντική νίκη κόντρα σε μία καλή ομάδα. Πλέον παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε αποκλειστεί από την συνέχεια της EuroLeague, αλλά νίκες σαν αυτή είναι σημαντικές για τα νέα παιδιά της ομάδας".

Ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσε από την πλευρά του: " Δεν πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει να προκριθούμε στα playoffs της διοργάνωσης, αλλά πρέπει να παίξουμε κάθε παιχνίδι με κίνητρο. Βρισκόμαστε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και έχουμε ακόμα έναν στόχο μπροστά μας, το Ισπανικό Πρωτάθλημα, οπότε πρέπει να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται για να είμαστε πανέτοιμοι για τα playoffs του Ισπανικού Πρωταθλήματος".

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς δήλωσε από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα: " Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και σε γενικές γραμμές παίξαμε άσχημα σήμερα, ειδικά στην επίθεση. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να εστιάσουμε στην Αδριατική Λίγκα και τον αγώνα με την Μπούτουσνοστ,ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για εμάς, αφού όποιος κατακτήσει τον τίτλο στην Αδριατική Λίγκα προκρίνεται στην EuroLeague. Κάναμε πολλά λάθη σήμερα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ