EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Είχαμε μεγάλη πίεση για την νίκη

Μπαρτζώκας: "Είχαμε μεγάλη πίεση για την νίκη

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε πως η Μπαρτσελόνα ήθελε απεγνωσμένα την νίκη επί της Εφές, παίζοντας με πίεση, ενώ ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς στάθηκε στους 30 πόντους των Καταλανών στην 3η περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασαν μετά το τέλος της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές οι προπονητές των δύο ομάδων.

Γιώργος Μπαρτζώκας (Μπαρτσελόνα): "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Παίζαμε υπό μεγάλη πίεση καθώς θέλαμε απεγνωσμένα την νίκη, για πολλούς λόγους. Θέλαμε να ανακάμψουμε. Ο Φαβεράνι έπαιξε 26 λεπτά, αν και βρίσκεται μαζί μας μόλις 3 μέρες. Παίξαμε έχοντας και τον Όλεσον με τραυματισμό στον αστράγαλο. Έχουμε πρόβλημα στα λάθη και στα ριμπάουντ από την αρχή της σεζόν. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε 11 λάθη και δώσαμε 8 επιθετικά στην Εφές, η οποία έχει έφεση στα επιθετικά. Πρέπει να παρουσιαστούμε περισσότερο συνεπείς στην συνέχεια. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα. Ήμασταν στο +16 και ξαφνικά βρεθήκαμε στο +3. Παίξαμε μυαλωμένα, παίξαμε ομαδικά και πήραμε στο τέλος μία σημαντική νίκη".

Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Εφές): "Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, έπαιξε καλύτερα και νίκησε, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Αμυντικά ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και μεγαλύτερο προβάδισμα. Ήταν θεωρώ κομβικό το γεγονός πως πέτυχαν 30 πόντους στην τρίτη περίοδο. Κάναμε λάθη στο τέλος που μας στοίχισαν. Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα, έχει εξαιρετικούς παίκτες στο ρόστερ της και έχει ποιότητα για τα playoffs. Η φετινή σεζόν είναι αρκετά δύσκολη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ