EUROLEAGUE

Μπάρτσα, Φενέρ, Μάλαγα και Ολυμπιακός στο TOP-16

Μπάρτσα, Φενέρ, Μάλαγα και Ολυμπιακός στο TOP-16

Η Μπαρτσελόνα, η Φενέρμπαχτσε, η Μάλαγα και ο Ολυμπιακός προκρίθηκαν από σήμερα (26/11) στο TOP-16 της Euroleague, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ήταν εξαιρετικός απέναντι στη Ζιελόνα Γκόρα ενώ η Αρμάνι Μιλάνο... ξέρανε την Εφές.

Έγιναν γνωστές οι πρώτες τέσσερις ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο TOP-16 της Euroleague από την 7η αγωνιστική της regular season. Δείτε αναλυτικά τι έγινε απόψε (26/11) στα γήπεδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στο "Krylatskoye Sports Palace" της Μόσχας, ο Τζον Μπράιαντ και ο Άλεξ Ρένφρο οδήγησαν την Μπάγερν Μονάχου στη νίκη επί της Χίμκι με 70-81 και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες των Βαυαρών του Σβέτισλαβ Πέσιτς για την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague. Μάλιστα ο Μπράιαντ πρόσφερε το highlight της αναμέτρησης με μια απίστευτη ντρίμπλα !

Η Μπαρτσελόνα έκανε ρεκόρ στην Euroleague με 17 τρίποντα, στο 64-93 επί της Ζιελόνα Γκόρα. Ήταν η έκτη σερί νίκη των "μπλαουγκράνα" που εξασφάλισαν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έκανε πολύ καλή εμφάνιση με 15 πόντους (4/4 βολ., 1/1 δίπ., 3/3 τρίπ.).

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Στρασμπούρ με 81-64 στην Ülker Sports Arena, έκανε το 6-1 στον Α' όμιλο της Euroleague και εξασφάλισε από σήμερα (26/11) την πρόκρισή της στο TOP-16 της διοργάνωσης. Κορυφαίος ο Γιαν Βέσελι, δεν έπαιξε ο Σλούκας.

Με τον Λούκα Μπάμπιτς να είναι ο απόλυτος ηγέτης, η Τσεντεβίτα πέρασε με 78-69 από την έδρα της Λιμόζ και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για να βρεθεί ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ήταν η τρίτη εκτός έδρας νίκη των Κροατών σε τέσσερις αγώνες μακριά από το Ζάγκρεμπ!

Κουτσαίνοντας αποχώρησε ο Σπανούλης για τα αποδυτήρια, κούτσα-κούτσα κέρδισε ο Ολυμπιακός τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ με 59-52 και "σφράγισε" εισιτήριο για το TOP-16. Κακό ποιοτικά παιχνίδι για τους "ερυθρολεύκους", που κατέθεσαν ωστόσο και πάλι την αμυντική τους ταυτότητα για τη 10η σερί νίκη τους.

Η Μάλαγα είναι και μαθηματικά στο ΤΟΡ-16, καθώς επικράτησε με 82-68 της Μακάμπι κι έτσι σφράγισε τα εισιτήρια που την φέρνουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα για τους Ισραηλινούς

Η Αρμάνι Μιλάνο αγνοούσε τη νίκη από τις 16 Οκτώβρη, μετρούσε πέντε σερί ήττες στον Β' όμιλο ενώ παρατάχθηκε στο Mediolanum Forum με 10 παίκτες απέναντι στην Αναντολού. Κι όμως, οι Ιταλοί (χωρίς τον Τζεντίλε) επικράτησαν με 88-84 !

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ