EUROLEAGUE

Μπάρατς: "Παίξαμε με καρδιά"

Μπάρατς: "Παίξαμε με καρδιά"
INTIME SPORTS

Ο Στάνκο Μπάρατς μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη της Εφές επί του Ολυμπιακού, αλλά και την εμφάνιση του Τζαμόν Λούκας, ο οποίος όπως τονίζει ο σέντερ των Τούρκων ήταν απίστευτος.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Βασίλης Δελής

Η Εφές κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά απέναντι στον Ολυμπιακό και να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια, μένοντας παράλληλα ζωντανή στο "κυνήγι" της πρόκρισης στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Οι Τούρκοι βρισκόντουσαν με την πλάτη στον... τοίχο, όμως μπόρεσαν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες να πάρουν δύο νίκες και να φέρουν τη σειρά στο 2-2 απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο σέντερ της Εφές, Στάνκο Μπάρατς μίλησε στο Sport24.gr για την σπουδαία νίκη της Αναντόλου Εφές απέναντι στον Ολυμπιακό, την εξαιρετική εμφάνιση του Τζαμόν Λούκας, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και το πέμπτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα.

" Παίξαμε με καρδιά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, προσπαθήσαμε να αγωνιστούμε ως ομάδα και τα καταφέραμε ισοφαρίσαμε τη σειρά σε 2-2. Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι σημαντικές οι δύο νίκες που πήραμε. Πλέον υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι, στην Ελλάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο", δήλωσε ο σέντερ της Εφές και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Ήταν πραγματικά απίστευτος. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση και μας βοήθησε πάρα πολύ. Αυτό, όμως που πρέπει να κρατήσουμε είναι πώς ήταν ένα ματς, το οποίο πέρασε. Κερδίσαμε και κοιτάζουμε το επόμενο. Στην Ελλάδα δεν παίξαμε καλά στους πρώτους δύο αγώνες, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, θα είναι όμως πολύ δύσκολο".

Τέλος, ο Μπάρατς δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον κόσμος της Εφές, ο οποίος γέμισε το "Αμπντί Ιπεκτσί", αλλά και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

" Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ στην προσπάθεια που κάναμε. Τον ευχαριστούμε. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Ο Ολυμπιακός, όπως είπα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχουμε, πάντως ελπίδες. Είναι ένα παιχνίδι που και οι δύο θέλουμε να κερδίσουμε", είπε.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ