EUROLEAGUE

Μπάνκι: "Αποφασισμένος θα έρθει ο Παναθηναϊκός"

Μπάνκι: "Αποφασισμένος θα έρθει ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι τόνισε πώς οι παίκτες του έχουν κάνει βήματα προόδου και πρόσθεσε ότι οι "πράσινοι" θα έρθουν αποφασισμένοι για τη νίκη.

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Ιταλία.

" Ο Παναθηναϊκός θα έρθει αποφασισμένος στο Μιλάνο για να επιβεβαιώσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον όμιλο. Στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ έπαιξαν πολύ έντονα λόγω και των αθλητικών στοιχείων των παικτών τους και αντιμετωπίσαμε προβλήματα", ανέφερε ο Μπάνκι και συμπλήρωσε:

" Έκτοτε όμως έχουμε κάνει βήματα προόδου σαν ομάδα και ελπίζουμε να έχουμε κλείσει την ψαλίδα. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να πάρουμε για να διατηρήσουμε τη θέση μας στον όμιλο. Επιπροσθέτως, παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε να τους χαρίσουμε μία ακόμη εξαιρετική βραδιά".

Από την πλευρά του, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε τόνισε: " Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και παράλληλα σημαντικό απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, πολύ αθλητική, έμπειρη και χτισμένη γύρω από έναν μεγάλο παίκτη όπως ο Διαμαντίδης. Έχουμε αποδείξει μέχρι τώρα πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον καθένα κι αυτός είναι ο στόχος μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ