EUROLEAGUE

Μπάνιτς: "Ανάσα η... νίκη"

Μπάνιτς: "Ανάσα η... νίκη"
INTIME SPORTS

Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, χαρακτήρισε ο Μάρκο Μπάνιτς της Μπιλμπάο το εντός έδρας ματς με την Μάλαγα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Μπιλμπάο στην δεύτερη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας αντιμετωπίζει στη Μάλαγα σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, οι οποίες άρχισαν με ήττες τις υποχρεώσεις τους στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Μάρκο Μπάνιτς, ο οποίος πρόσθεσε πώς σε περίπτωση που η Μπιλμπάο δεν καταφέρει να κερδίσει τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για την ομάδα του...

" Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Μάλαγα έχασε το πρώτο ματς στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και είμαι σίγουρος ότι ήταν δύσκολο για εκείνους", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με τη Σιένα, αλλά το δεύτερο ήταν καταστροφή. Η Μάλαγα τα πηγαίνει πολύ καλά τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στο ισπανικό πρωτάθλημα, παρότι της λείπει ένας βασικός της παίκτης ο Φρίλαντ. Θα πρέπει να επωφεληθούμε από αυτό. Αν χάσουμε τα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ αν κερδίσουμε θα πάρουμε μία μικρή ανάσα για να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ