EUROLEAGUE

Μεσίνα: "Το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ φέτος η Ζαλγκίρις"

Μεσίνα: "Το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ φέτος η Ζαλγκίρις"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ετόρε Μεσίνα δήλωσε ότι η Ζαλγκίρις παίζει σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο φέτος, προσθέτοντας πώς οι παίκτες του θα πρέπει να αμυνθούν στο πιν εν ρολ των Λιθουανών.

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ετόρε Μεσίνα αναφέρθηκε στον αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάουνας, λέγοντας ότι οι Λιθουανοί έχουν παίξει φέτος στο πιο υψηλό επίπεδο.

" Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει παίξει το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ κατά την διάρκεια της σεζόν και επίσης χρησιμοποιεί την ενέργεια από τον κόσμο της στα εντός έδρας της παιχνίδια", ανέφερε ο Ιταλός κόουτς και πρόσθεσε:

" Θα χρειαστεί να περάσουμε τη μπάλα κόντρα στην επιθετική άμυνα τους και θα πρέπει να αμυνθούμε στα δικά τους πικ εν ρολ. Ευτυχώς, θα είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε ορισμένους από τους παίκτες έχουν ξεπεράσει πρόσφατα τους τραυματισμούς τους".

Μίτσοφ: "Όποτε πατάμε στο παρκέ να κερδίζουμε"

Από την πλευρά του, ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ δήλωσε: " Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε στο Κάουνας για τη VTB League και τώρα μετά από δύο εβδομάδες τους αντιμετωπίζουμε και πάλι. Είδα το ματς που έκαναν απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Ήταν πολύ καλοί στην άμυνα, βρισκόντουσαν κοντά και είχα ευκαιρία να νικήσουν.

Αν αναλογιστούμε και το γεγονός ότι ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό απέναντι σε εμάς θέλουν οπωσδήποτε να νικήσουν. Δεν ξέρω εάν ο Σόνι Ουίμς θα είναι σε θέση να παίξει, όμως εμείς θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Επειδή, είμαστε η ΤΣΣΚΑ και γιατί θέλουμε να κερδίζουμε όποτε πατάμε στο παρκέ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ