EUROLEAGUE

Μεσίνα: "Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος"

Μεσίνα: "Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ετόρε Μεσίνα μίλησε για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πώς οι Ρώσοι έχουν βελτιωθεί σε σχέση με το προηγούμενο μεταξύ τους ματς.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, με τους Ρώσους να μην έχουν ξεχάσει την εντός έδρας ήττα τους στο πρώτο ματς στη Ρωσία.

" Ένας μήνας πέρασε από την πρώτη μας συνάντηση στη Μόσχα, όπου το αποτέλεσμα ήταν οδυνηρό για εμάς. Στο διάστημα, όμως που μεσολάβησε έχουμε βελτιωθεί αρκετά και έχουμε έρθει να παίξουμε, κοιτάζοντας στα μάτια τον αντίπαλο μας", δήλωσε ο Μεσίνα και πρόσθεσε:

" Είμαι ρεαλιστής και γνωρίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσουμε με μία μεγάλη διαφορά απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωπης. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο".

Ο Ντιμίτρι Σοκόλοφ δήλωσε: " Γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την ημέρα και θέλουμε να το δείξουμε στο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε στην Βαρκελώνη, αλλά το χρωστάμε στους φιλάθλους μας μετά την ήττα μας εντός έδρας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ