EUROLEAGUE

Μεσίνα: "Να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι"

Μεσίνα: "Να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι"

Ο Ετόρε Μεσίνα κάλεσε τους παίκτες του να ξεχάσουν το αποτέλεσμα του α' αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ και να συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση της Παρασκευής (12/4, 7μ.μ.)

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Ετόρε Μεσίνα δήλωσε ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πρέπει να ξεχάσει τη νίκη στον πρώτο αγώνα για να έχει την ευκαιρία να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στην επόμενη αναμέτρηση.

Οι Ρώσοι υποδέχονται την Παρασκευή το βράδυ (12/4, 7μ.μ.) την Κάχα Λαμποράλ με στόχο να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να ψάχνουν μία νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια (αν χρειαστούν).

"Όπως συνήθως συμβαίνει κατά τη διάρκεια των σειρών των πλέι οφ, θα πρέπει να ξεχάσεις το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, είτε ήταν καλό, είτε κακό. Περιμένουμε τον επόμενο αγώνα να είναι ακόμα πιο physical και θα πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα και τα ριμπάουντ", σχολίασε ο Μεσίνα και συνέχισε:

"Την ίδια στιγμή, ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά στο πρώτο ματς, μοιράσαμε καλά την μπάλα και σουτάραμε καλά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια αίσθηση ομαδικότητας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ