EUROLEAGUE

Μεσίνα: "Εξαιρετική ομάδα η Ρεάλ"

Μεσίνα: "Εξαιρετική ομάδα η Ρεάλ"
INTIME SPORTS

Στις δυσκολίες της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος ευχαρίστησε παράλληλα και τον Φλορεντίνο Πέρεθ για το έχει καθίσει στον πάγκο της Βασίλισσας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον προπονητή των Ρώσων, Ετόρε Μεσίνα να τονίζει πώς το ματς είναι εξαιρετικά δύσκολο.

" Παίζουμε με μία εξαιρετική ομάδα που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στην Ευρωλίγκα και με τόσους νέους παίκτες στη σύνθεση της μπορεί να έχει ένα λαμπρότερο μέλλον. Οπότε ο στόχος μας είναι δύσκολος", δήλωσε ο Μεσίνα και πρόσθεσε:

" Ξέρουμε πώς έχουμε να αγωνιστούμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε ότι με καλή άμυνα και συγκέντρωση θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Όσον αφορά εμένα αυτό δεν είναι εύκολο παιχνίδι για εμένα.

Είμαι ευγνώμων στον κύριο Φλορεντίνο Πέρεθ και την Ρεάλ Μαδρίτης που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε μία τέτοια ομάδα. Από την άλλη πλευρά είναι ικανοποιημένος που είδα τους νεαρούς παίκτες που προπονούσα πριν από δύο χρόνια να είναι σε τέτοιο επίπεδο στην Ευρωλίγκα".

Κάουν: "Περιμένουμε δύσκολο ματς"

Από την πλευρά των παικτών, ο Σάσα Κάουν είπε: "Π ροφανώς περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παραμένει ανίκητη στο "Top-16". Είναι πολύ επικίνδυνοι με τους Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ και έχουν κι άλλους καλούς παίκτες. Είμαστε υγιείς και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο ομαδικό παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ