EUROLEAGUE

Μεσίνα: "Έδειξε την εξυπνάδα του ο Παπαλουκάς"

Μεσίνα: "Έδειξε την εξυπνάδα του ο Παπαλουκάς"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ετόρε Μεσίνα μίλησε μεταξύ άλλων και για το ντεμπούτο του Θοδωρή Παπαλουκά με τη φανέλα των Ρώσων.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Ετόρε Μεσίνα μετά το τέλος της αναμέτρησης των Ρώσων με την Αναντόλου Εφές στην πρεμιέρα του στο "Top-16" της Ευρωλίγκας μίλησε για το ντεμπούτο του Θοδωρή Παπαλουκά.

Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στο διάστημα που αγωνίστηκε, λέγοντας πώς έδειξε την εξυπνάδα του και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση.

" Ο "Τεό" αγωνίστηκε για 3-4 λεπτά, αλλά ακόμη και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έδειξε την εξυπνάδα του. Ο Παπαλουκάς πέρασε στο παρκέ σε μία πολύπλοκη αναμέτρηση", δήλωσε αρχικά ο Ετόρε Μεσίνα και συμπλήρωσε:

" Νομίζω πως στο μέλλον θα τον χρησιμοποιήσουμε περισσότερο ενεργά, θα πάρει επιπλέον χρόνο συμμετοχής. Πρώτα απ' όλα, πρέπει να βελτιώσουμε τη φυσική κατάστασή του".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο σχετικά με τις ανάγκες της ομάδας από τον Παπαλουκά. Χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο, ώστε να μπει στο ρυθμό. Απείχε γι' αρκετό καιρό κι είναι σημαντικό να καταλάβουμε κατά πόσο είναι σε θέση να προσφέρει. Προσωπικά χρειάζομαι την εξυπνάδα του Παπαλουκά, δεν κοιτάω την ηλικία του".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ