EUROLEAGUE

Μεγάλα "διπλά" από Φενέρ και Λαμποράλ

Μεγάλα "διπλά" από Φενέρ και Λαμποράλ

Η Φενέρμπαχτσε και η Λαμποράλ Κούτσα έκαναν "άνω κάτω" τον έκτο όμιλο του Top 16, μετά τις εκτός έδρας νίκες τους επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Αναντολού Εφές, αντίστοιχα.

Σε τροχιά... πρωτιάς μπήκε η Φενέρμπαχτσε, μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (81-75) . Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε διπλή δουλειά στη Ρωσία, καθώς αφενός επικράτησε αυτής του Δμήτρη Ιτούδη, αφετέρου κάλυψε τη διαφορά της ήττας της στο παιχνίδι του α' γύρου (84-81). Έτσι, θα έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Μόνος πρώτος όμως, είναι ο Ολυμπιακός! Οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν στο 500ο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι την Ουνικάχα Μάλαγα (77-72) , με τον Βασίλη Σπανούλη να "σκαρφαλώνει" στην τρίτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους πασέρ στην ιστορία της Euroleague.

"Διπλό" που την βάζει γερά στο κόλπο των πλέι οφ πήρε η Λαμποράλ Κούτσα, επί της Αναντολού Εφές (87-84) . Οι Βάσκοι δεν φοβήθηκαν τους Τούρκους, παίρνοντας τους δύο βαθμούς της νίκης, όχι όμως και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας αφού είχαν ηττηθεί με πέντε πόντους (72-67) στην πρεμιέρα του Top 16.

Τέλος, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε της Άλμπα Βερολίνου στην παράταση (77-77κ.α.) και... γλίτωσε τα χειρότερα. Ο Λέον Ραντόσεβιτς οδήγησε το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο, με καλάθι του στα 2.6'' για το φινάλε. Από εκεί και μετά όμως, οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι.

Θυμηθείτε τι έγινε στην πρώτη ημέρα της 8ης αγωνιστικής του Top 16 .

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ