EUROLEAGUE

Με προβλήματα για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Με προβλήματα για τη νίκη ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (18/01, 22:00, ΕΤ1) στο ΣΕΦ τη Σιένα με στόχο τη δεύτερη νίκη του στο "Top-16" της Ευρωλίγκας. Δεν λείπουν τα προβλήματα για τους "ερυθρόλευκους" (video).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σήμερα (18/01, 22:00, ΕΤ1) τη Σιένα, με στόχο το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Τα προβλήματα, πάντως δεν λείπουν από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζος Πάουελ.

Ο Αμερικανός έχει πρησμένο γόνατο και θα μείνει εκτός παρκέ για περίπου δέκα ημέρες, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης που νιώθει ενοχλήσεις στη μέση θα τεθεί τελικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος είχε ανεβάσει πυρετό πήρε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ρεκόρ 1-2, καθώς έχουν νικήσει στο ΣΕΦ την Μπεσίκτας και έχουν ηττηθεί εκτός έδρας από Κάχα Λαμποράλ και Μπαρτσελόνα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο Έισι Λο από την πλευρά των παικτών, τονίζει πώς όλοι όσοι αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό θα πρέπει να έχουν άγχος, από την στιγμή που είναι πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο προπονητής των Ιταλών, Λούκα Μπάνκι είπε ότι η αναμέτρηση της Σιένα με τους Πειραιώτες είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δουν σε τι επίπεδο βρίσκονται.

Να θυμίσουμε ότι την περυσινή χρονιά ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας τη Σιένα, όπου και την απέκλεισε με 3-1, καθώς πήρε μία εκτός έδρας νίκη και στη συνέχεια σφράγισε την πρόκριση του στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης με δύο νίκες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ