EUROLEAGUE

Με Σπανούλη οι κορυφαίες φάσεις της βραδιάς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE EUROKINISSI SPORTS

Η πανέμορφη alley oop πάσα του Βασίλη Σπανούλη στον Κεμ Μπιρτς στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε ξεχώρισε στις κορυφαίες φάσεις της χθεσινής (29/12) βραδιάς στην EuroLeague. Δείτε ακόμα τα καλύτερα βίντεο της βραδιάς.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 71-62 για την 15η αγωνιστική της EuroLeague , σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε ακόμα και με 23 πόντους διαφορά. Μία νίκη που αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη σημασία λόγω των απουσιών των Πρωταθλητών Ελλάδος (Πρίντεζης, Αγραβάνης, Χάκετ).

Στη μέση όλων αυτών βρισκόταν ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μπορεί να μην ήταν τόσο παραγωγικός όσο άλλες βραδιές, αλλά έκανε και πάλι πολλές ζημιές, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 7 πόντους, 7 ασίστ και 7 κερδισμένα φάουλ. Μία από τις 7 ασίστ του μάλιστα ήταν και η κορυφαία της βραδιάς, όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής (29/12) βραδιάς:

Nightly Notable: Ο θρίαμβος της Μπασκόνια επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 101-88 και - κυρίως - οι 101 πόντοι που σημείωσε με 29/48 δίποντα, 11/30 τρίποντα και 10/13 βολές επιλέχθηκαν από την EuroLeague ως το Nightly Notable γεγονός της πρώτης ημέρας της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Oscar Mayer Block of the Night: Το τρομερό κόψιμο του Τάντας Καλνιέτις στον Βέστερμαν στον αγώνα της Μιλάνο με την Ζαλγκίρις επιλέχθηκε ως η τάπα της βραδιάς

Dunk of the Night: Ο Μπράιαν Ντάνστον είναι υπεύθυνος για το κάρφωμα της βραδιάς. Και τι κάρφωμα!

7DAYS Play of the Night: Ο Γκουστάβο Αγιόν πάλι είναι υπεύθυνος για την καλύτερη φάση της βραδιάς, αφού χάρη σε αυτό το κόψιμό του σφράγισε τη νίκη της Ρεάλ μέσα στην Τουρκία επί της Αναντολού Εφές.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ