EUROLEAGUE

Με Αγραβάνη οι κορυφαίες φάσεις της βραδιάς!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA EUROKINISSI SPORTS

Το κάρφωμα του Δημήτρη Αγραβάνη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ξεχωρίζει στα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από την χθεσινή (20/12) βραδιά στη EuroLeague.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στην EuroLeague στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας 9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα σε 21 λεπτά συμμετοχής στη νίκη του Ολυμπιακού με 73-65 , σε μία ένδειξη ότι σιγά-σιγά βρίσκει πατήματα. Εκτός από αυτά όμως, ήταν υπεύθυνος και για το καλύτερο κάρφωμα της βραδιάς, το οποίο παρατίθεται παραπάνω.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού ξεκίνησε στην βασική πεντάδα της ομάδας λόγω του τραυματισμού του Γιώργου Πρίντεζη και έδειξε ότι πλέον είναι έτοιμος να στηριχθεί περισσότερο πάνω του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής (20/12) βραδιάς, όπου πρωταγωνιστής είναι ο Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Tadim Assist of the Night: Ξεκίνημα με την καλύτερη ασίστ της βραδιάς, με τον Γιουλ να βρίσκει με μία εξαιρετική alley oop τον Γκουστάβο Αγιόν για ένα θεαματικό κάρφωμα.

Oscar Mayer Block of the Night: Συνέχεια με την καλύτερη τάπα της βραδιάς, για την οποία ήταν υπεύθυνος ο Αρτ Παραχούσκι της Ούνικς Καζάν

7DAYS Play of the Night: Φινάλε με την καλύτερη φάση της βραδιάς, με "δράση" τον Σέρχιο Γιουλ και το σουτ... προσευχή στο οποίο ευστόχησε στον αγώνα με τη Μπάμπεργκ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ