EUROLEAGUE

Μαυροειδής: "Στόχος τα προημιτελικά!"

Μαυροειδής: "Στόχος τα προημιτελικά!"

Ο Δημήτρης Μαυροειδής εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της Μπιλμπάο στο TOP-16 και τόνισε πως στόχος είναι η πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας

Στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, μίλησε ο Δημήτρης Μαυροειδής ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Σιένα του Νίκου Ζήση.

Επίσης, τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και για αυτήν θα παλέψει σε κάθε ματς, ενώ μίλησε και για τη ζωή του στην Ισπανία. Αναλυτικά, όλα όσα έγραψε:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στο Top-16. Από το πρώτο λεπτό στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παλέψαμε για να φτάσουμε στο Τop 16. Αν νομίζετε πως αυτό είναι το τέλος του δρόμου για εμάς, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Είμαστε πεινασμένοι για να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε και φιλοδοξία μας είναι να φτάσουμε στα προημιτελικά.

Η φιλοσοφία μας είναι σε κάθε παιχνίδι να παλεύουμε για τη νίκη. Καταφέραμε και νικήσαμε την Φενέρμπαχτσε και την Κάχα Λαμποράλ και φτάσαμε στο Τοp -16. Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι, δεν τα παρατάμε και ως ομάδα πιστεύουμε στον εαυτό μας. Παλέψαμε για να φτάσουμε στον στόχο μας και τα καταφέραμε”.

Αυτό δεν είναι το πρώτο μου ΤOP-16. Έπαιξα σε αυτήν την φάση και στο παρελθόν με το Μαρούσι. Η κατάσταση είναι περίπου παρόμοια με εκείνη που πέρασα πριν από δύο χρόνια. Το Μαρούσι δεν είχε τίποτα να χάσει, πάλεψε πολύ σκληρά και ήταν πολύ κοντά στο να φτάσει στα πλέι οφ.

Ήμασταν σε έναν δύσκολο όμιλο, μαζί με την Παρτιζάν, την Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό αλλά και τη φετινή χρονιά, με την Σιένα, την Μάλαγα και την Ρεάλ είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο. Θα πάμε εκεί έξω, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάμε στον επόμενο γύρο. Με το Μαρούσι, είχαμε χάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια με την Παρτιζάν και τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο σουτ. Ήταν λίγο επώδυνο. Ελπίζω μόνο να είμαστε πιο τυχεροί αυτή τη φορά!

Η Σιένα είναι μια ποιοτική ομάδα που παίζει στο υψηλότερο επίπεδο για πολλά χρόνια. Θα είναι ωραίο που θα δω τον φίλο μου, Νίκο Ζήση με τον οποίο είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα. Είναι μια σκληρή ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Αν ελέγξουμε τον ρυθμό και παίξουμε καλή άμυνα, θα μπορέσουμε να παλέψουμε το παιχνίδι ως το τέλος.

Αγαπώ το Μπιλμπάο. Είναι μια πολύ ωραία, ήσυχη και καθαρή πόλη. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί και είναι τέλειο για εμένα που ζω εδώ. Ελπίζω να μείνω για πολλά χρόνια. Ό,τι θέλω το έχω στο Μπιλμπάο. Το φαγητό είναι εκπληκτικό! Αγαπώ την ομάδα μου. Αλλάζουμε δωμάτια μετά από κάθε παιχνίδι και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Είναι καλό αυτό.

Είμαι πιο κοντά με τον Κώστα Βασιλειάδη που είμαστε συμπαίκτες και στην Εθνική αλλά δεν μένουμε μαζί όταν ταξιδεύουμε. Με τον Κώστα βοηθάμε ο ένας τον άλλο και περνάμε πολύ χρόνο μαζί".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ