EUROLEAGUE

Μαχμουτί: "Να μη χάσουμε το παιχνίδι"

Μαχμουτί: "Να μη χάσουμε το παιχνίδι"

Ο κόουτς της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί τόνισε πώς η Μπάμπεργκ είναι καλή ομάδα και πρόσθεσε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους Γερμανούς με σοβαρότητα και πειθαρχία. Διαβάστε τι δήλωσε ο Κερέμ Τουντσερί.

Ο προπονητής της Αναντόλου Εφές, Οκτάι Μαχμουτί μίλησε για την αναμέτρηση των Τούρκων με τη Μπάμπεργκ, λέγοντας ότι είναι πολύ καλή ομάδα και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να την αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και πειθαρχία.

" Η Μπάμπεργκ είναι μία καλή ομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε πολύ καλά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ηττήθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο", δήλωσε ο Μαχμουτί και συμπλήρωσε:

" Παρότι δεν έχουν κερδίσει ακόμα στο "Top-16" εμείς θα πάμε με σοβαρότητα και πειθαρχία για να νικήσουμε. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να χάσουμε αυτό το παιχνίδι για να μείνουμε στις τέσσερις πρώτες ομάδες και να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Τουντσερί: "Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε"

Από την πλευρά των παικτών, ο αρχηγός της Εφές, Κερέμ Τουντσερί δήλωσε: " Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε. Η Μπάμπεργκ παίζει γρήγορο μπάσκετ. Με τη βοήθεια του κόσμου τους τα πράγματα δεν θα είναι εύκολο για εμάς, αλλά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε στη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ