EUROLEAGUE

Ματσιούλις: "Να πιάσουμε εξαιρετική απόδοση"

Ματσιούλις: "Να πιάσουμε εξαιρετική απόδοση"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βγάλει ενέργεια σύμφωνα με τον Γιόνας Ματσιούλις για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πώς οι "πράσινοι" θα πρέπει να βγάλουν ενέργεια για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

" Δεν σκεφτόμαστε τη νίκη, αλλά να πιάσουμε εξαιρετική απόδοση και μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα δεν έρχεται για να ηττηθεί", είπε ο Λιθουανός και συμπλήρωσε:

" Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλη την ενέργειά μας και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να προσπαθήσουμε να κάνουμε το 1-2 στη σειρά. Εμείς ξεκουραστήκαμε περισσότερο από την αντίπαλό μας, αφού δεν είχαμε αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα".

Για το αν είναι πιο κουρασμένη η Μπαρτσελόνα δήλωσε: " Σίγουρα δεν βοηθά την Μπαρτσελόνα πως είχε αγώνα χθες. Σίγουρα εμείς ξεκουραστήκαμε περισσότερο. Και η κούραση μπορεί ν’ αποδειχτεί σημαντικός παράγοντας στην έκβαση ενός αγώνα. Επιπλέον, εμείς είμαστε νεότερη ομάδα, οπότε κι αυτό μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο".

Σε ερώτηση για την απόφαση του ΕΣΑΚΕ που άφησε τους "αιώνιους" να ξεκουραστούν σχολίασε: " Ναι, μας βοήθησε πολύ η απόφαση του ΕΣΑΚΕ να μην αγωνιστούμε στην Α1 για δύο σαββατοκύριακα. Κι αυτό συμβαίνει γιατί κάθε μικρή λεπτομέρεια μπορεί να αποδειχτεί αποφασιστικής σημασίας σε τόσο κρίσιμους αγώνες, όπως τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Μπορέσαμε να συγκεντρωθούμε στην Μπαρτσελόνα και να μην έχουμε το μυαλό μας σε άλλες ομάδες. Τους διαβάσαμε καλύτερα και σίγουρα είναι εξαιρετική απόφαση που μας βοήθησε πολύ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ